Skip to main content

PDRM Dedah Lagi Pembohongan Pakatan Rakyat!

Comments

Anonymous said…
alahai pdrm.... dah ada cop mohor dah... pdrm memang pembohong...
Anonymous said…
Helo ANON JULY22,2011 10.10AM...for your information jelas dan nyata sikap PEMBOHONG DAN TEMBERANG itu ada pada ANDA dan PAKATAN.

Memang pedih terima kenyataan sebabnya ianya terbukti dengan fakta bukan AUTA....Ketua2 Pembakang SERIAL LIAR!

Lakonan demi lakonan mati hidup balik semuanya makan diri sendiri. ALLAH itu MAHA BESAR sebab itu segala tindak tanduk PEMBAKANG tidak akan berjaya....sebab mereka PENIPU,PENGHIANAT AGAMA,BANGSA dan NEGARA .....most of all DEVIL INDISGUISE.
j3bat said…
Kepada Ano 10:11

Relaks la bro, nak buat macam mana ? Video ketulenan 99.99 percent pun diorang tak percaya.

Al Baqarah ayat 18 : ” Summum bukmum umyum fahum laa yarji’unn”
pacat said…
Anon still tak mampu terima kenyataan yang kebenaran tidak akan mampu disembunyikan disebalik lakonan juak2 pembohong. dengan bahan yang didakwa BESI oleh Hadi Awang mereka cuba mencorak pemikiran rakyat untuk menerima pembohongan mereka namun dengan BESI itu juga PDRM menjawab tomahan.
Dgn ikhlas juga PDRM mengakui kesilapan apa yg berlaku di Hospital jalan PUDU...
Adakah juak2 itu @ pemimpin mereka berani mengakui kebenaran yang dipertontonkan?? sememangnya tidak sama sekali....
Azuan wan said…
Hanya beruk saja percaya vedio PDRM...beruk gemuk ni boleh la spesis keris berkarat.....makan minum berak semua di tanggung oleh umporno..kahkahkah...
Ni hang tulis sikit pasal Najib terkencing dalam seluar bila peguam peranchis berkunjung ke mari...pasal rasuah kapal selam & pembunhuhan altantuya....Burit & duit memang tak boleh pisahkan dari UMPORNOK.....ok lah mat gemuk gedempal teruskan menulis kahkah
Anonymous said…
Aku rasa budak kampung ni bela DApig & layan pelacor mcm ketua dia, kot kot adik pompuan di yg kena balun ngna anuuuar
Anonymous said…
nak heran apa perkakas pembangkang tak percaya ketulenan video , sedangkan syaitan pun mereka berkawan !

pelik , video ..dengan objek manusia yg bergerak , yg dengan nyata memaparkan wajah si polan , mereka tak percaya ! tapi mempercayai bukti dari HP Azizah konon jam Omega ada dalam tangannya ?

bagi mereka , semua orang didunia ini tak betul , kecuali ..anwar aljuburi ! bagi mereka selain quran , kitab kedua paling maksum ialah HaraKah ,

maka, mereka inilah sebebal2 manusia , sebahalol-bahalol makhluk yg bergigi putih !
Anonymous said…
Budak kampung,

anak engko akan jadi gemuk gedempong insyaallah
Anonymous said…
Saya rasa kasihan lah dengan penyokong pembangkang ni....
telah dibutakan mata, hati dan telinga untuk mendengar, melihat dan mempercayai kebenaran!
Anonymous said…
Hahaha. Kesian Anon 10:01am. Dia ingat internet dia punya, boleh main tembak rambang. Dia ingat polis duduk dalam gua. Sekali terkena, terus jadi musang dengan anggur masam. Khakhakha.

Satu persatu pembohongan Bersih kantoi. Redha sajalah, apa lagi yang boleh dibuat. Lain kali janga cepat sangat bukak mulut. Beritahu pada Mat Sabu jugak ye. Khakhakha.
Anonymous said…
salam.. ntahla..sekadar pertahankan diri dengan video yg xseberapa dan banyak suntingan..sy xsokong mane2 pihak pun..cuma..anda cuba bandingkan dengan video2 dlm page bersih di facebook..cuba bandingkan dan anda2 nilai la sendiri..masing2 ada akal dan boleh menilai..

wassalam..

Pilihan Pembaca

Perniagaan Para Sahabat Nabi Teladan Sepanjang Zaman

BELIAU SEORANG SAHABAT NABI YANG BIJAK. Tergolong dalam kalangan pengumpul al-Quran. Banyak meriwayatkan hadis nabi. Peniaga yang sangat berjaya di Madinah. Keuntungan perniagaannya sehari pernah mencecah 300 dinar (anggaran bersamaan RM360,000). Abu Darda’, sahabat nabi yang hebat berniaga ini berkata, “Yang paling membuatku gembira ialah ketika berdiri di ambang pintu masjid. Setelah itu aku berniaga, sehingga dalam sehari aku mendapat untung 300 dinar, sementara aku tetap mendirikan semua solat di masjid.” Perniagaan adalah tentang kepercayaan dan keyakinan terhadap Tuhan Yang Maha Memberi Rezeki. Mereka yang berjaya menguruskan masanya bersama Tuhan. Konsisten dan berdisplin bersama Allah setiap hari, pasti masanya akan dipenuhi dengan keberkatan dan aktiviti perniagaan yang produktif. Bercita-cita menjadi kaya bukanlah kesalahan di sisi Islam. Yang salah apabila lalai dengan kekayaan. Enggan berzakat dan bersedekah. Kekayaan ‘Abdurrahman ibn ‘Awf dianggarkan mencecah RM 2 bil

Mengapakah Batman Memerlukan Joker?

DALAM SESEBUAH CERITA YANG MENJADIKAN SESUATU watak itu menarik bukanlah watak itu sendiri. Sebaliknya hubungan antara watak tersebut dengan watak-watak lain yang akan menjadikan sesebuah cerita itu menarik untuk diikuti.   Apakah Batman, wataknya dengan sendiri menjadi sangat menarik? Tidak juga. Tetapi di sebelahnya ada Joker, hubungan mereka berdualah yang menjadikan watak Batman  menjadi sangat menarik lagi kekal relevan.     Hubungan antara watak Batman dengan Joker membina differentiation (perbezaan). Maka lahirlah positioning (gambaran) di dalam kotak minda penonton tentang kedua-dua watak tersebut - sang jahat menentang penyelamat dunia.    Dalam marketing, differentiation ialah alat untuk membina positioning di dalam pemikiran pelanggan. Ia sama dengan apa yang berlaku di dalam filem.    Walter White menarik kerana hubungannya dengan Jesse dan Hank. Neo menarik kerana hubungannya dengan Trinity dan Ejen Smith. Don Draper menarik kerana adanya Roger dan Peggy.   Hubungan inila
Penulis bersama Khairy Jamaluddin di pejabatnya, pada tahun lepas. Khairy Perlu Berundur Saya masih ingat sewaktu pertemuan saya bersama En. Khairy Jamaluddin di pejabatnya di Bukit Damansara pada tahun lepas, pertemuan itu bertujuan bertanyakan kepada beliau tentang perkembangan Industri Halal di Malaysia. Memandangkan beliau pada ketika itu merupakan Pengerusi Forum Halal Sedunia (WHF). Saya mengenali beliau agak lama juga, tetapi tidaklah terlalu baik. Tetapi beliau agak kurang bernasib baik kerana cuba mengejar jawatan dalam Pergerakan Pemuda UMNO dengan begitu gelojoh. Apa yang dapat saya simpulkan dalam pertemuan saya dengan beliau, ialah beliau seorang yang pandai, tetapi tidak bijak. Seorang yang mempunyai perancangan dan strategi, tetapi kurang memahami. Kehadiran beliau dalam UMNO sebenarnya banyak mengundang fitnah. Fitnah terhadap bapa mertuanya, fitnah terhadap UMNO dan fitnah terhadap kehidupannya! Saya percaya, jika beliau mengundur diri daripada politik, UMNO mampu di