Tetamu Kehormat...

January 5, 2011

Ranking Terkini Blog Politik : GAP Blog No 1 Mesra Kerajaan

Kedudukan terkini blog-blog politik Malaysia semakin panas dan berapi. Kedudukan blog politik pro-kerajaan dan pro-pembangkang masih terus kekal keadaannya 50-50 untuk 10 blog yang menguasai carta teratas. Malaysia-Today terus kekal dipersada, diikuti TranungKite. Manakala blog politik ke-3 paling popular kini bertukar tangan daripada Tukar Tiub kepada Gerakan Anti-PKR, sekaligus mengadikan GAP sebagai blog mesra kerajaan no 1 sekarang! House PK kekal di no ke-5, diikuti Papa Gomo. Manakala blog Ummi Hafilda pula naik tiga anak tangga daripada no ke-46 ke 43. Di bawah ini saya senaraikan 25 blog politik paling popular di Malaysia, mengikut tarikh semasa 3 Januari 2011 :

1. Malaysia-Today
2. TranungKite
3. Gerakan Anti-PKR
4. Tukar-Tiub
5. House PK
6. Papa Gomo
7. The Unspinners
8. Berita Semasa Online
9. RBF Online
10. Malaysia-Central
11. MyKMU.Net
12. Minda Intelek Melayu
13. The Flying Kick

14. Pisau.Net
15. Kelab Green Boc
16. Perak Today
17. Media Permatang Pauh

18. Gelombang Rakyat

19. Milo Suam
20. Rocky Bru
21. Ruang Bicara Pria Malaya
22. Biaqpila
23. Kita Gempur
24. Badut Rakyat
25. Azli Shukri Today


Untuk carta lengkap sila klik di sini.

10 comments:

Anonymous said...

MACAM BERUK MU NI AZLI SHUKRI!!!!
MACAM BABI PN ADA!!!!!!!
PERUT BUNCIT DUK MAKAN DUIT HARFAM BABI KO!!!

Anonymous said...

AKHALAH Anonymous ni MEMANG SPESIS BABI JUGAK SEDARA BABI sebab tu dia kenal dan tau duit haram ke halalke?mungkin hidung BABI dia panjang sikit bole hidu dari jauh lagiiii

Ular Menyusur Akar said...

anon 5:28, jangan di apa-apakan si anon 3:53 tu. Dah memang bangsa dia macam tu. Guru dia pun kata tuhan pun mencarut. Apa pun, dia tetap ahli syurga....

agbr47: Dakwah berhikmah puak dia.

Din ZS said...

Bila tok guru dok ajar benda salah, maka anak muridnya lagi teruklah. Bio le anon 3.53 dengan gelagatnya.

Minta doa kepada ALLAH semoga dia boleh berubah. Amin.

Anonymous said...

aku terbaca komen di Kedahlanie, diorang cakap, dunia blogger BN ni dah ketinggalan zaman. Diorang (pro pembangkang) bertukar kepada twitter dan facebook. Disebabkan tulah, blog pro pembangkang x menguasai arena siber. benarkah???? hahaha! alasan ja tu...

Anonymous said...

alasan aje weh....twitter & facebook konon...poorahh..jahanam pakatan.

usin said...

siannya anon 3.53am ni meroyan gila babi. pagi2 buta dh maki org. pasal la pulak gelar org beruk dan babi ni. pasal ostat dia ckp maki org x dosa sebab tuhanpun maki org kot? ke otak dh sewel sebab ditimpa perasaan mcm org nak kalah. entahla.. siannya ko anon 3.53am...sian...sian..

Muhammad Azli Shukri said...

terima kasih komen tuan2, saya ampun dosa anony 3:53

doncin cai said...

aku nak menulis perkataan perkataan macam @ anon 3.53 memang tak "puka"..
ngape le kamu getik beno pada @azli shukri ni..... mun udah tak gemo beno pada @azli shukri, memadai jangan membaca tulisan2 beliau.. kalau mike ni melayu yang pastinya seorang islam....dengan bersembahyang, sebenonye boleh mengelakkan kamu menulis perkataan2 yang bukan bukan

Muhammad Azli Shukri said...

terima kasih donci