December 3, 2011

Hubungan Seks Antara Ibu Dengan Anak - Apakah Mungkin Berlaku Di Malaysia?Kalau senario sebegini berlaku di tanah air tercinta kita..apakah mungkin ia akan dibela dan dipertahankan oleh Majlis Peguam atas nama keinginan perbezaan seksualiti dan kebebasan mengikut kehendak nafsu serakah diri sendiri? Kalau hubungan sejenis seperti gay sudah dipandang halal dan normal oleh Majlis Peguam. Maka, apakah masalahnya untuk mereka "menghalalkan" pula hubungan seks antara ibu dan anak atas alasan yang sama? Tidak mustahil, apabila komuniti yang suka dengan perbuatan seks songsang ini semakin bercambah - maka, percayalah akan kedengaranlah suara lantang dalam kalangan Majlis Peguam yang bersungguh-sungguh mempertahankan perbuatan jijik tersebut atas nama hak asasi dan kebebasan seksualiti. Nauzubillah min zalik..

5 comments:

RH said...

Pernah terjadi dalam tahun sekitar 70an. Malam dgn suami, siang dgn anak. Suaminya langsung tidak tahu akan perbuatan jijik isteri dan anak lelakinya itu.

Si anak disarankan berpindah keluar dari rumah.

hanya untuk kongsi info shj.

sekian.

Anonymous said...

Masih ingat dengan pegawai tentera yang mengamalkan seks bebas sedikit masa dulu..Mejar..apa nama tu..!!!!!

Takkan dah lupa kot.

INilah doktrin2 barat dan hak asasi yang diperjuangkan oleh lahanat2 LGBT tu......akan berakhir kesitu jua

Unknown said...

Sedih tengok video ni, tuan.
Tapi lagi sedih tengok muka anak dia, cam terpaksa je :(

Unknown said...

Sedih tengok video ni, tuan.
Lagi sedih bila tengok anak dia, macam terpaksa je :(

Blog Mamak Pedukang said...

Ingin jadi KAYA & BERHARTA, layari http://mamakpedukang.blogspot.com/

Saat Bila BERSATU Menjadi Hantu!

Parti BERSATU mungkin kelihatan tidak kuat. Bahkan dipandang sepi oleh banyak pihak. Namun demikian, saya menyakini bahawa BERSATU akan men...