October 30, 2011

PAS Kata 5 Ribu Aje?

4 comments:

Anonymous said...

kalau tak silap kira ade 1 juta orang ni...

kalah konsert anjuran UMNO

Anonymous said...

Dalam petikan surat khabar The Star Soi Lek mengatakan Hudud Membawa Kemunduran.MCA Tua ni mengatakan apabila hukum hudud dilakukan.Negara akan mengalami penurunan pelaburan asing dan seterusnya akan membawa kepada kemunduran ekonomi negara.

Ade lu (Azli) berani nak lawan anak didik UMNO ni?

Hudud ni hukum PAS ke, hukum dari ALLAH?

Anonymous said...

Dengan kekuatan lebih 50 orang rakyat Malaysia dan warga asing yang "menyambut" ketibaan Najib yang menghadiri persidangan Ketua-Ketua Kerajaan Negara Komanwel (Commonwealth Heads of Government Meeting - CHOGM) di Perth Jumaat lalu, mereka terus melaungkan slogan "Bersih, Bersih, dan Commonwealth! Send Election Observer") yang bermaksud Komanwel - Hantar Pemantau Pilihanraya!

Perhimpunan mereka berjaya membuka mata lebih 57 pemimpin Komanwel termasuk perdana menteri Australia sendiri, Julia Gillard dan David Cameron yang sudah pun "menerimanya" di No 10 Downing Street Julai lalu!

Ade betul ke cerita ni..
Aduh... malu sungguh...

Latif Suratman said...

penuh stadium. penuh bendera perkasa dan pekida. hidup BN. bukti BN akan menang besar di selangor, kedah dan penang nnt.

Saat Bila BERSATU Menjadi Hantu!

Parti BERSATU mungkin kelihatan tidak kuat. Bahkan dipandang sepi oleh banyak pihak. Namun demikian, saya menyakini bahawa BERSATU akan men...