October 7, 2011

Jom Baca Sekejap 2

Jom Baca Sekejap 2

hahaha..... cakap banyak pun tak gunakan... kan.. kan....!!!!

Inilah senarai YB-YB Babi dan Celaka wal Keparat wal Haramjadah wa cakap luuuuuu.... setiap kali Parlimen Bersidang sudah ditetapkan tarikhnya, dan persoalannya kemanakah YB-YB Babi nih menghilang...????

Siapa yang tak tahu menahu pasal isu YB-YB Babi nih... boleh klik di sini

Sebab itulah YB-YB nih selayaknya digelarkan Babi kerana undi yang diberikan kepada diorang untuk berkhidmat kepada rakyat, dan setiap kali Parlimen Bersidang diorang sebagai wakil rakyat menjalankan tugas yang di Amanahkan oleh rakyat dalam Parlimen tu... bukannya ponteng Bersidang Parlimen... mangkuk ayun punya Babi...!!!!

Pastikan PRU-13 nanti jika ada di kalangan YB-YB Babi ini di calonkan... lu orang pangkah jer... undi bagi kat Barisan Nasional... biarlah Pakatan Rakyat memekak terlolong untuk 5 tahun lagi.... muakakakakaaaaaa.... kalau pilih diorang pun tak bermakna dan langsung tak berguna.... pi mampus jelah dengan diorang tuuu...(Sambung baca di sini..)

No comments:

Saat Bila BERSATU Menjadi Hantu!

Parti BERSATU mungkin kelihatan tidak kuat. Bahkan dipandang sepi oleh banyak pihak. Namun demikian, saya menyakini bahawa BERSATU akan men...