August 24, 2011

Bukankah Ulama Dalam PAS Mengikut Telunjuk DAP? Macam Mana Nie Ustaz? Apakah Karpal Singh Iktiraf Ulama PAS?

6 comments:

Anonymous said...

Ulamak sepatutnya dipandang tinggi tetapi siapa yang membuatkan ulamak dipandang sepi?

1. sikap manusia.

2. tamak kuasa

3. ICT

4. bla, bla

Anonymous said...

hahaha...mmg lawak masih ade lg manusia bangang seperti ahli panel & penonton forum diatas....masih tidak sedar akan diri dan tidak sensitif kpd keadaan keliling...klu ulamak dlm UMNO mereka kata sebagai ulamah terompah....apakah pula nama yg susuai untuk ulamah yg sehaluan dgn mereka....yg membutakan mata memekakkan telinga dgn perkara2 yg berlaku di Malaysia sekrg ini...aku belum dengar lagi ulamak mereka bersuara tentang bab murtad....liwat...dan mereka juga sanggup menepikan hukum Agama..dlm kes tertentu spt kes Adun mereka yg ditangkap Khalwat dan melarikan isteri orang..seperti yg berlaku di kelantan tidak lama dulu...juga kes ahmad sabu....& BNYK KES LAGI KLU INGIN DICERITAKAN DISINI..

Anonymous said...

Tanya kepada ulamak mereka apakah benar Allah dah ampun dosa Adun Perupok & Selinsing apabila mereka ditamgkap berzina dan berkhalwat tempohari....Ulamak mereka sebenarnya lebih kayu dari kayu.

Unknown said...

Karpal Singh kan dah cakap, "Nak negara Islam? Over my dead body!!" PAS rilek jer kerjasama dgn DAP.

ahmad irfan said...

Permusuhan DAP terhadap PAS adalah rekaan umno semata. Hanya umno saya mudah terpengaruh. Yang paling kuat terpengaruh adalah azli shukri. Kalau tak kenapa masih bersatu??

Anonymous said...

irfan,

kalau sesama isle (Ameno dan Pasik) berjabat tangan tiada, tak payahlah tipu diri sendiri bahawa si kafir itu akan selamanya dicium tangannya pula.

Saat Bila BERSATU Menjadi Hantu!

Parti BERSATU mungkin kelihatan tidak kuat. Bahkan dipandang sepi oleh banyak pihak. Namun demikian, saya menyakini bahawa BERSATU akan men...