April 27, 2013

Naluri Saya Azmin Ali Tersungkur - Doa Mak Tom Penentu Segalanya

Saya yakin 100% dengan kuasa Allah Yang Maha Besar - Azmin Ali bakal kecundang sama ada di Parlimen Gombak atau pun di DUN Bukit Antarabangsa atau mungkin juga di kedua-dua kerusi tersebut. Keyakinan ini bukanlah kerana saya ahli UMNO, sebaliknya keyakinan saya terhadap doa seorang ibu yang diderhakai dan dizalimi oleh anak kandungnya sendiri bertahun-tahun lamanya. 

Salah satu doa yang pasti dimakbulkan oleh Allah adalah doa seorang ibu dan doa seorang yang dizalimi. Mak Tom - ibu kandung Azmin Ali sudah berkali-kali menyeru agar beliau meninggalkan dunia politik, sekali gus meninggalkan Anwar Ibrahim. Mak Tom pecaya Anwar Ibrahim adalah punca yang menyebabkan kerosakan moral Azmin Ali selama beliau menyertai dunia politik. Soalnya, apakah doa Mak Tom yang dituju khusus kepada Azmin Ali? Pastinya hanya Allah dan Mak Tom sahaja yang mengetahui. Namun demikian - sebagai seorang ibu, Mak Tom pasti akan mendoakan keselamatan dan kebaikan untuk anaknya. Setidak-tidaknya doa tersebut berbunyi "Ya Allah Engkau ampunilah dosa-dosa anakku, Engkau jauhilah anakku Azmin daripada dosa dan perbuatan yang merosakkan agama, bangsa dan negara. Ya Allah, jika ada kebaikan untuk Azmin terus menjadi wakil rakyat di negeri Selangor, maka Engkau kekalkanlah kemenangan beliau, tetapi jika politik dan Anwar Ibrahim telah banyak merosakkan peribadi anakku ini, maka, Engkau pastikanlah dia tewas di Parlimen Gombak dan DUN Bukit Antarabangsa. Amin".  

Doa Mak Tom InshaAllah mustajab, kerana niatnya ikhlas bagi menyelamatkan anaknya daripada terus hanyut bersama Anwar Ibrahim. Perlu difahami, Azmin Ali tidak memperoleh kemenangan besar di DUN Bukit Antarabangsa hanya 1,381 undi manakala di Parlimen Gombak pula sebanyak 6, 867 undi - semua ini boleh berubah dalam sekelip mata.


7 comments:

Jalak Lenteng said...

kalau tak buat fitnah bukan umno ler namanya

Azli Shukri said...

ala jalak lenteng...jgn lu fitnah cincin rosmah ye..

vera said...

dasar pecacai UMNO babi.. yang umi hafilda betina puaka spesis jalang tu yang diagungkan oleh UMNO.. pukimaki umno

vera said...

modal umno... fitnah orang jer.. takder intelektual langsung.. poooodahhhhh..

mr din said...
This comment has been removed by the author.
mr din said...

bising bising x guna
lu satu undi je......

prfct stranger said...

naluri gua bn tersungkur-Allah jua penentu segalanya

Saat Bila BERSATU Menjadi Hantu!

Parti BERSATU mungkin kelihatan tidak kuat. Bahkan dipandang sepi oleh banyak pihak. Namun demikian, saya menyakini bahawa BERSATU akan men...