Tetamu Kehormat...

April 10, 2013

Muka Baru Wakili Parlimen Parit Sulong dan Sri Gading?

PARLIMEN

SEGAMAT
Dr. S. Subramaniam

SEKIJANG
Datuk Baharum Mohamed

LABIS
Chua Tee Yong

PAGOH
Tan Sri Muhyiddin Yassin

LEDANG
Hamim Samuri

BAKRI
Tay Puay Chuan

MUAR
Razali Ibrahim

PARIT SULONG
Datuk Syed Hood Syed Edros

AYER HITAM
Datuk Samsol Bari Jamali

SRI GADING
Mohamed Maliki Mohamed Rapiee

BATU PAHAT
Mohd. Puad Zarkashi

SIMPANG RENGGAM
Liang Teck Meng

KLUANG
Hou Kok Chung

SEMBRONG
Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein

MERSING
Datuk Dr. Abdul Latif Ahmad

TENGGARA
Datuk Halimah Mohamed Sadique

KOTA TINGGI
Daeng Malik

PENGERANG
Datuk Seri Azalina Othman Said

TEBRAU
Ling Ban San @ Teng Boon Soon

PASIR GUDANG
Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin

JOHOR BAHRU
Datuk Shahrir Abdul Samad

PULAI
Datuk Nur Jazlan Mohamed

GELANG PATAH
Datuk Ghani Othman

KULAI
Datuk Seri Ong Ka Ting

PONTIAN
Ahmad Maslan

TANJONG PIAI
Wee Jeck Seng

7 comments:

Embun said...

AsSalaam,
List utk DUN tak ada ke Tuan? Saya harap DUN Seri Medan (SM) bukan Zulkarnain Kamisan atau Zahari. Sejak dulu SM tak pernah ada pembangunan yg pesat. Paling mundur. Nak fight utk letak satu universiti pon tak pandai. Legasy Kamisan takut pisang berbuah 2 kali :-(

Zahari cuma duduk saja kat kerusi. letak la calon yg boleh bekerja di SM. Kalau tak ada pilihan nak buat camna. Sy tak balik mengundi la Tn. Tapi kalau Zulkarnain atau Zahari boleh letak cthnya universiti kat SM, next penggal sy balik mengundi dia! Jgn ketawa sinis ya... kalau UUM boleh dibina kat ceruk Sintok tempat jin bertendang tu kenapa tidak SM? SM dekat dgn infra i.e Toll Plaza Yong Peng...

Fikirkan. Jgn masuk calon cuma nak dapat kan projek jek...

Lamadibp Akulagi said...

Rasanya Yb Md Zahri dah lama dah jadi YB & ketua bahagian. Elok rasanya bagi laluan kepada orang lain. Sama juga mcm DUN Semerah, YB Ariss pun dah beberapa penggal, perlu diganti dengan muka baru. Kerusi Parlimen Parit Sulong mungkin layak diisi Syed Hud pasal dia ni tak pernah lari walaupun kecewa terpaksa bagi kerusi kpd Noraini masa 2008 lalu. Tak mcam penyandang sebelum tu yang terus tak nampak muka bila nama digugurkan... Apa yang penting, jangan sekali-kali cuba bawa calon payung terjun ke kawasan UMNO di Johor, esp di Batu Pahat, apatah lagi jika calon tu pulak dari kalangan bekas pembelot, pencaci hamun UMNO dulu (ex PKR)...

hjzikri helmi said...

Daeng Malik terbaik lah
Dah lama penduduk kota tinggi
Tunggu parlimen baru
Terbaik

Sali Suhaimi said...
This comment has been removed by the author.
Embun said...

ya, saya sokong kalau Sy Hood di calon Parlimen Pt Sulong. Sy selalu nampak dia kat kg2 wpun sy jarang balik kampung. Dia ni ada jati diri tapi still kena ada, cross-check takut nanti dia lupa diri he he tapi so far Insyallah kalau Sy Hood berpegang pada agama, duit selori depan mata pon dia tak heran. Semoga berjaya Sy Hood.

Sy org Seri Medan (SM) & mengharapkan muka baru yg boleh berkerja & lantang memberi sesuatu pada SM. Again tolong jangan Zulkarnai Kamisan. Nama Kamisan sgt fobia utk saya. tapi kalau dia boleh bawa perubahan besar pada SM, Insyallah 5 tahun lagi sy balik mengundi dia ya....

Yes, I am selfish :-)

mira edora said...

Saya sangat-sangat menyokong kalau Syed Hood dipilih menjadi calon Parlimen Parit Sulong.Dia seorang yang aktif dan tidak jemu-jemu membantu penduduk Parit Sulong yang menghadapi masalah,walaupun pada masa itu Noraini menjadi wakil rakyat. Saya dan rakan-rakan Seri Medan akan mengundi PAS kalau bukan Syed Hood calon BN.Kita harus memilih calon yang bersedia membantu kita,tidak rasuah, tidak mementingkan diri sendiri .Warga Seri Medan dan Parit Sulong bijak memilih demi masa depan kami dan anak-anak kami. Takbir.

Tina Khalid said...

assalamualaikum.. sy harap tuan puan kalo x suke calon yang dipertandingkan, jgnla sampai berpaling arah ke pembangkang hanya krn calon faveret tuan puan tidak dipilih. andaikata ramai yang berpendapat seperti anda dan bertindak begitu maka pernahkah anda terpikir jika BN kecundang, hanya krn calon yg anda tidak suke...pembangkang yg akan naik. adakah anda akan berasa berpuas ati dgn tindakan anda? fikirlah demi barisan nasional.. segala masalah ada jalan penyelesaiannya..