Tetamu Kehormat...

May 8, 2012

Isu Scorpene : Fitnah Jijik Terhadap Najib - Dr. Airil Ada Jawapannya

Jap, jap, serius aku tak faham...SUARAM kata diorang ada evidence from France berbentuk fax yang dalamnya tertulis kononnya Najib mintak USD 1 billion 'rasuah' dari DCNI (pembekal kapal selam) dan perlu dibayar ke Perimekar Sdn Bhd (accused as Najib's proxy company). Eh? bukan ke total pembelian dua submarine tu RM 3.6 billion (hampir bersamaan dengan USD 1 billion) as mentioned by Guan Eng? So, macamana bayar USD 1 billion tapi 'mintak balik' USD 1 billion? Abis tu apa untung yg tinggal kat DCNI tu? serius ni aku tak faham...ke aku ada missing kat mana2 ni...jap aku triple check
Baca ulasan menarik Dr Airil Sametok di sini...

3 comments:

Anonymous said...

hahaha....puak2 ni dah kekeringan idea nak fitnah bro...

Abang Sayang said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ali said...

Hanya tinggal satu lagi peluru 'scorpene' yg lain tembak jauh tersasar, Peluru yg tinggal ini pun peluru kapur. Peluru yg boleh tembak dgn tepat kesasaranya hanya 'torpedo'kini menunggu mangsa berikutnya selepas cinodoll. berhati-hati!