Tetamu Kehormat...

April 1, 2012

Di Sini Agama Hilang Makna...

Ada sesiapa boleh beri komen dan penjelasan?

15 comments:

Anonymous said...

carilah bahan politik yang lebih berisi; bukan sekadar mempamerkan gambar badan yang berisi.

Ahmad Shukri Mokhtar said...

pas menerima gay dan biseksual menjadi pemimpin, janji boleh dpt putrajaya

Anonymous said...

nasib baik pas tidak berjaya memerintah malaysia pd pru 11 lalu,sebab pas berjanji untuk melelong purtajaya kalau dapat membentuk kerajaan pd masa tu.kalau pas menang pd masa tu dah tentu putrajaya telah terlelong,jadi mungkin hasrat untuk melelong putrajaya belum kunjung padam,rakyat kenalah fikir!!!!!!!!

Anonymous said...

mula nya nak komen pasal tok guru, islam dan PAS.
tapi oleh kerana PAS bukan parti islam dan hanya sekular maka gambar itu sebenarnya tak ada kene mengene dgn agama.
gambar itu menunjukan PAS sebagai parti org kafir menitik berat kan kesihatan dan amalan pemakanan yg sehat.
syabas dan shalom utk PAS. semoga sihat selalu dan pengurus PAS tak perlu lagi sakit jantung dan masuk hospital IJN milik UMNO.

Anonymous said...

buat tempat tertutup.. penonton semuanya lelaki.. cehhh jantan dgn jantan pun nak stim.. bahalul... ini pun nak jadi isu...

Pedang Sibuti said...

Mana seluar panjang tutup auratnya?!! Mohon pautkan link kami dari bumi kenyalang sibuti-selamanya.blogspot.com

Anonymous said...

gambar lembu duk dalam kondo tak dek ke?

TepakBersulam 2 said...

ha ha PAS skrg ni apa pun boleh PAS for ALL , whatever ah...izin ambil gbr utk FB tq

Anonymous said...

Siapa yang menganjurkannya kalau bukan UMNO? Nak salahkan PAS pulak.
Ini taktik Yahudi APCO UMNO. Fikir2kan lah.

Abang Sayang said...

Pemuda UMNO dan Puteri UMNO Pergerakan Bodoh Dan Tolol..Generasi Muda teraniaya dan terancam. Bodohnya Aku Kalau Aku Terus Berjuang Untuk UMNO
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=31913&postdays=0&postorder=asc&start=0
2 ~ http://forum.mykmu.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=65445
3 ~ http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=639811
4 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22139#486542
5 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28011.html
6 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3151
7 ~ http://www.ehoza.com/v4/forum/forumdisplay.php?270-Isu-Semasa-2011&s=63a289413c17d2b7384748ad617318aa


Transformasi Palsu - Generasi Muda Terengganu Generasi Terbodoh Sepanjang Zaman( Sumpah Aku Takkan Undi BN Walaupun Aku Ahli UMNO )
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155



Skandal NFC - Bukti Jelas Bahawa Wanita2 UMNO Bukan Ibu2 Yang 'berguna' kepada generasi baru..
1~http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=33143
2~http://forum.mykmu.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=65624

Anonymous said...

Abang Sayang Jubur Nuar,

kau yang bodoh buta hati...buta perut.
Makan haram...anak haram jadah yang dihasilkan oleh pliak tote nuar!!!!?

Anonymous said...

tak malukah bakal pm yang kote nya satu dunia dah tengok....dasar yahudi...kaki penipu...

Anonymous said...

penyokong2 umngok memang bodoh bangang bingai baghal...sampai ketua la korang cari kesalahan orang cara yang menjijikan bodoh punya parti umngok bee end!!!!!!!

Anonymous said...

Apa yg dibuat oleh PAS akan ditengok melalui mikroskop, tapi apa yg dibuat oleh UMNO pakai teleskop pun tak nampak.

Anonymous said...

budaya k-pop semakin digilai puak pemerintah yang inginkan citarasa segar dan terkini untuk kaum belia melayu. inilah pemimpin masa depan yang harap-harap dapat meneruskan pejuangan melayu. satu tindakan yang cukup berani dan mencabar keimanan.