Tetamu Kehormat...

December 2, 2011

Nauzubillah...Cukup la...Ustaz

7 comments:

ajibangsat said...

kalau org kata bodo mcm lembu nanti marah, tp mmg bodo pun. dengar la betol2 sampai abih. bodo mcm lembu fidlot la kau ni

Anonymous said...

.. Auzubillah,
budak ni sunatpun tak kering lagi dah nak mengajar tentang islam, tentang nabi, tentang kalimah allah.
mungkin dia graduate awal sikit dari bob lokman. dah semakin ramai anak murid taklid buta TGNA.

Astaghfirullahalazim.

Anonymous said...

ajibangsat said...
kalau org kata bodo mcm lembu nanti marah, tp mmg bodo pun. dengar la betol2 sampai abih. bodo mcm lembu fidlot la kau ni
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

siapa lembu??? kau dan bapak kau lah lembu...ikut pas sampai kau dan bapak kau ingat pas tu agama...kau ingat kau boleh masuk syurga dengan ikut tok guru sesat kau tu si nik azazil tu...

Anonymous said...

sebenarnya PAS ni memang anjing. anjing kurap suruhan DAP.
tentang lembu tu, memang la nik aziz layak. bodoh mcm lembu nak jadi nabi.
tapi geng babi (bro. anuwar b ibrahim) tu, memang dah confirm.

PAS ni betul betul animal farm. kambing boehr pun ada. tu yg husam punya, dah lingkup pun org PAS senyap.

bila cakap, dah tukar islam ke kebajikan. dah jadi mcm biawak pulak.

PAS - parti Animal farmS

Anonymous said...

Ustad budak hape ke ni..cer tanggal seluar tu tengok ,,heran aku ustad budak konon ppptuuuiiihhh...nak jadi calun kut .

Anonymous said...

bagus ustaz terus hentam parti penipu umporno, umporno parti perosak bangsa umporno parti najis lembu.penipu, haprak, perasuah itulah umporno

Anonymous said...

Tersangat jauh sesatnya mereka.