December 4, 2011

Dr Zambry Haramjadah?

10 comments:

Bingai @ Bangang said...

Mak bapak dia sendiri ada menikah ke atau daftar jer? hehehehe

Anonymous said...

Nga Kor Ming ni memang KURANG AJAR. Dia yang sebenarnya HARAMJADAH KAFIR LAKNATULLAH... tempat kamu memang dalam jurang api neraka yg paling bawah Kafirrrr... dan disitulah kamu akan berada selama-lamanya sebab kamu KAFIR !!! Itu janji Allah pada semua kaum kafirin yang selalu mempersendakan agama Islam yang suci.

Anonymous said...

Orang orang PAS boleh ketawa pulak tu...dengar si Kafir ni mencerca orang Islam. Islamik kah kamu semua orang2 PAS??? Ingat, kamu semua akan juga dilaknati Allah jika bersekongkol mempersendakan agama Islam serta ketawa menyokong si Kafir ni untuk mempersendakan Dr Zambry. Sudah puas kah kamu semua menabur fitnah dan membuat dosa??? Ketawalah...sesungguhnya kamu semua akan menyesal bila si Kafir yg kamu sanjung skrg ini bertukar mempersia-siakan kamu semua !

Anonymous said...

Nga Kor Ming kuning metalik mcm taik babi!!! Lagi mau kutuk2 org melayu! Makan babey la luuu pukimak lancau ma fahai DAP!!!

Anonymous said...

Bedebah si Kor Ming nie. Biadap dan kurang ajar!! Inilah contoh wakil rakyat yg menjahanamkan... dayus kalau orang2 Islam menyokong dia ! Dayusss...

Blog Mamak Pedukang said...

Siapa Reezal Merican? @ http://mamakpedukang.blogspot.com/

Anonymous said...

...orang2 PAS ketawa sebab inlay ajaran dari Pok Nick.

Ketawa apabila kafir laknatullah sebut Hitam Metallic, Haramjadah Dan segala makian adalah satu ibadah yang di tuntut oleh PAS-PIS-PUS.

Panggilan ini semua adalah ilham dari pemimpin yang Agong Aljubs yang memperkasakan bahasa secara muhibah iaitu Pandikuty.

Hahaha Hitam Metallic? Bagaimana dengan Karpal Singh, Sivarasa, Mano Bendera etc...mungkin mereka ini Gliterring Black.Masanya telah Tiba untuk kita lunyaikan Pakatan

Anonymous said...

EN AZLI,KENAPA TAK MENENTANG KEMUNGKARAN UMNO DAN BN.EN AZLI NI SUDAH TERANG LAGI BERSULUH,MEMANG EN AZLI NI PENCACAI UMNO NO SATU.UMNOLAH PARTI HAPRAK YANG MENJAHANAMKAN UMAT DAN NEGARA.

Anonymous said...

Karpal Singh (seorang kafir) boleh arahkan anak buah supaya tinggalkan amalan mungkar (memburuk-burukkan pihak lawan), malangnya Melayu PR tidak nampak memberikan arahan yang sama kepada ahli Pas dan PKR.

APA DAH JADI?

Anonymous said...

MAKHLUK PAS ADALAH CIPTAAN ALLAH YANG PALING JELEK DAN KEJI...MEREKA SEKEJI HAIWAN ADA OTAK TETAPI TIADA AKAL..BEGITU JUGA DENGAN NABI MEREKA IAITU NABI NIK AZIZ ALAIHISAM SEORANG PEMIMPIN YANG TERAMAT CINTA PERPECHAN SEORANG PEMIMPIN LOW CLASS YANG SELAMA NYA JADI BALACI SI KAFIR.....BELIAU DIKURNIAKAN ALLAH SIFAT SOMBONG DAN BONGKAK YANG TIADA TOLOK BANDINGNYA BELIAU MASIH INGAT SEJARAH IBLIS SEBELUM DIUSIR DARI SYURGA....IBLIS ADALAH MAKHLUK ALLAH YANG ALIM TETAPI KERANA RIAK DAN TAKBURNYA MAKA ROSAKLAH IBLIS TERSEBUT...CUBA FIKIR FIKIR LAH NIK AZIZ DAN PENGANUT AGAMA SESAT PAS.

Saat Bila BERSATU Menjadi Hantu!

Parti BERSATU mungkin kelihatan tidak kuat. Bahkan dipandang sepi oleh banyak pihak. Namun demikian, saya menyakini bahawa BERSATU akan men...