Tetamu Kehormat...

November 17, 2011

Isu Bank Israel - Nurul Izzah Wajib Jawab!

Hingga hari ini, saya masih menanti sidang media - seperti mana bloggers lain menanti kemunculan Nurul Izzah untuk menjelaskan bagaimana beliau boleh memiliki sejumlah wang yang sangat luar biasa dalam bentuk simpan tetap di akaun Bank Israel. Rakyat mahu mengetahui secara terperinci dan berterus-terang. Jangan hanya nampak kesalahan orang lain semata-mata, tetapi diri sendiri dilupakan.

7. Name : Ms Nurul Izzah Bte Anwar - Post : Daughter of Deputy Prime Minister
Passport No. : R 671918 (M) - Bank : Israeli National Bank Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency) ... 3 yearsAccount No : C-719-418-210 (M) - Amount : USD 13,000,000.00Date of opening account : 17/06/96 - Date of Maturity : 17/06/99

8. Name : Ms Nurul Izzah Bte Anwar - Post : Daughter of Deputy Prime MinisterPassport No. : R 671918 (M) - Bank : Israeli National BankType of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency) - 3 yearsAccount No : F-817-200-11 (C) - Amount : USD 12,500,000.00 Date of opening account : 03/12/96 - Date of Maturity : 03/12/99

9. Name : Ms Nurul Izzah Bte Anwar - Post : Daughter of Deputy Prime MinisterPassport No. : R 671918 (M) - Bank : Israeli National Bank Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency) - 5 yearsAccount No : G-211-922-718-2 (D) - Amount : USD 15,000,000.00Date of opening account : 12/07/97 - Date of Maturity : 12/07/02

10. Name : Ms Nurul Izzah Bte Anwar - Post : Daughter of Deputy Prime MinisterPassport No. : R 671918 (M) - Bank : Israeli National Bank Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency) - 1 yearsAccount No : F-3532-3310-501 (NG) - Amount : USD 15,500,000.00Date of opening account : 21/09/98 - Date of Maturity : 21/09/99

11. Name : Ms Nurul Izzah Bte Anwar - Post : Daughter of Deputy Prime MinisterPassport No. : R 671918 (M) - Bank : Israeli National BankType of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency) - 3 yearsAccount No : DA-9159-7211-819 (M) - Amount : USD 4,500,000.00Date of opening account : 20/05/96 - Date of Maturity : 20/05/99

12. Name : Ms Nurul Izzah Bte Anwar - Post : Daughter of Deputy Prime MinisterPassport No. : R 671918 (M) - Bank : Israeli National BankType of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency) - 3 yearsAccount No : ME-3138-5144-219 (A) - Amount : USD 10,000,000.00Date of opening account : 08/09/97 - Date of Maturity : 08/09/00 - baca di sini..

13 comments:

Anonymous said...

check dulu la no. passport tersebut.. betul ke itu number passport yang dikeluarkan Immigration Malaysia...???????????????

praha2 said...

eden selalu dongar dio kato oran aja yang salah diri dio borsih. nah bolih tak anwar dan anak nyo bori penjolasan mano datang nyo duit sebanyak ni dalam akaun di israel? mano ekou dapet duit tu? oran amerika atau oran yahudi yang bori? nampak nyo cam oran yahudi jo sobab dulu TDM tak suko oran yahudi jadi bilo anwar jadi montori dah solopes tu TPM oran yahudi pun ambil kosompatan lah, dio ni pulo gilo kuaso apo lagi tak buang peluang lah. sapo nak bori duit banyak tu. jadi anwar dan nurul silo jolas kepado rakyat terutamo ahli pkr.

Anonymous said...

Kahkah hantam saje labu janji rangking naik. No credibility cybertrooper..so what? Baca boleh caya jgn lahkahkah. cuber lagi.. To Nurul Izzah jgn layan budak2 xde credibility cam nih

Anonymous said...

nama, tarikh lahir, tahun buka akaun, nama dan pangkat bapa dah ngam. makanya wajib tuan punya badan jawab keraguan ini.

Anonymous said...

masakan ada wanita yahudi yang namanya Nurul Izzah bte Anwar?

Anonymous said...

bukan nak nafikan, tapi lebih elok ada bukti yg lebih jelas mcm print screen ker , website die ker or kertas dokumen ker.. baru nampak kukuh. xder la org bole pertikaikan.. tp bagaimanapun, dengan ade bukti yang nyata, manusia masih lagi ingin menafikan seperti video seks al juburi. hahaha

Anonymous said...

kalo den ada duit banyak tu, den gunokan untuk enjoy. tapi kalau duit tu orang lain punya (pemegang akaun hanya proksi) makanya terpaksa jugalah den berpolitik siang dan malam. cumonya siapa punya wang berkenaan?

Anonymous said...

tak ada perkara pelik kalau melibatkan As dan anak didiknya Israel. semua bisa diatur asalkan sanggup diperkudakan.

Anonymous said...

mungkinkah pemegang akaun berkenaan adalah cucu-cicit ThutanKhamun iaitu pewaris Firaun (manusia terkaya di dunia)?

fuh beruntung manusia bernama Nurul dan lebih beruntung bapanya kerana otomatik mendapat durian runtuh hasil peninggalan Firaun.

kah kah kah

Muhammad Azli Shukri said...

sebab itu kita tanya?

Anonymous said...

yg no akaun Israel anak Tun Mahathir dan menteri-menteri kabinet dulu tak jawab pun ?

Anonymous said...

KALAU NAK MENIPU PUN, PANDAI-PANDAILAH.

Passport no pun sama dengan passport no Marina Mahathir. Sila ke link di bawah.

http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=News&file=article&sid=10374

Ni mesti keje lembu NFC kah kah

Anonymous said...

Nurul Izah tolong jawab. Kalau tak betul saman saja mereka yang buat fitnah ini.

Tun Dr Mahathir dulu bila dituduh dia jawab mudah saja. Tolong beri akaun no supaya dia dapat keluarkan duit tersebut. Dia buat begitu kerana tuduhan dibuat tanpa sebarang bukti.

Nurul Izah bt Anwar ada dengan akaun no dan tarikkh serta amaunnya sekali. Jadi eloklah jelaskan. beranikah?