Tetamu Kehormat...

September 26, 2011

Apa Sudah Jadi Dengan Azwan Ali?
11 comments:

mcm ni lah said...

kompius la die ni,.. laki tapi atitude diva,.

YB Raz said...

kenapa dengan dia? dalam politik terpulanglah dia nak sokong sapa.abang dia pun toyboy anwar.

Anonymous said...

YB Raz sokong tak ada masalah tapi ke mana perginya prinsip hidupnya dahulu? mati2 pertahankan ummi dah tahu segala bukti, akhirnya cium balik tangan anwar

hilbert said...

Salam Sdra Azli,

tentu ada sesuatu yg menarik minat Azwan hehe...

Melanau said...

abg azli...
maybe azwan nak jadi calon PKR utk PRU 13 kot....

Anonymous said...

Berhati2 DSAI. Selepas berjaya mengantoikan kes Liwat 1 & 2, mungkin lepas ini akan ada video liwat 3. Azwan dah hilang glamour. SiRosmah pulak ramai contact bisnes entertaiment antarabangsa.
selepas dibantu, azwan akan bagi tau 'anu'nya dipegang semasa DSAI bersamalaman dengannya. Pada mula dia enggan tetapi DSAI tetap nak salam. Dengan rasa takut dibenarkan DSAI memeluknya..... cam tu lah lebih kurang....Statement Najib pulak......faham2 je lah.

Anti Jumud said...

-ITU TANDANYA TIDAK MENDAPAT HIDAYAH ALLAH DAN INGATLAH BAHAWA SETIAP APA YANG DIA CIPTAKAN KEPADA MAKHLUK ADALAH YANG TERBAIK DAN TIDAK BOLEH SESEKALI DIUBAH-UBAH.

-JIKA LELAKI BERPAKAIAN SEPERTI WANITA DAN DISANGKA WANITA OLEH KAUM SEJENISNYA, MAKA HUKUMNYA BERDOSA SAMPAI DIA KEMBALI KE PANGKAL JALAN. BEGITULAH SEBALIKNYA.

-AJ

Anonymous said...

kalau dalam sistem hudud apakah akan ada etika berpakaian?

A.Hayee said...

Dulu Azwan Ali mati2 sokong adiknya Ummi Hafilda. Dia begitu yakin bahawa Anwar telah meliwat Azizan. Walau dimaki dan dicaci dia tetap tegas dengan pendiriannya.

Begitulah manusia boleh berubah bila tertekan dgn kesempitan hidup. Iman boleh tercabut kerana desakan hidup. Aku kagum dengan adik Azwan Ali. Walaupun ditawar jutaan ringgit oleh Anwar melalui abangnya Azwan, dia tegas dengan perjuangannya untuk Agama, Bangsa dan Negara. Tahniah Ummi. Sememangnya anda layak di gelar SERIKANDI NEGARA.

Strept Akiera said...

politik oh politik~~
dgn politik, manusia sanggup jadi hypo dan bermuka2

Anonymous said...

mamat ni jenis suka di sontot dari belakang gak.... sdg berbisik,mencuba nasib ngan pak sheikh...try me..try me ler bang nuar...