Tetamu Kehormat...

August 6, 2011

Nak Tutup Genting Highland Ustaz? PAS Kedah Pun Kecut Kena Sergah DAP

16 comments:

Otak Geliga said...

Wow!!! terima kasih la Hj Idrus sbb tlh buktikan negara ni negara Syaitan n rakyatnya kebanyakannya adalah syaitan.

lepas jd kafir kini penyokong kerajaan pilihan rakyat jd syaitan la pulak.

Alhamdulillah

ikut suka mu la Hj. yg penting kantong derma penuh.

Muhammad Azli Shukri said...

rakyat Malaysia semuanya jadi syaitan, kecuali ahli PAS...

ariff said...

pas nak tutup pusat paub bulan puasa pun tak boleh buat,,ckp mudah,,buat ikut telunjuk dap laknat,,bodoh pas

Anonymous said...

Cuba korek dan selidik, cari nama melayu mana yg tersenarai dlm board Genting & Bukit Tinggi. Itu lagi dahsyat.

Anonymous said...

ustaz ni sunat tak lagi ?

Anonymous said...

di kelantan tuu takdak arok dan daging babi serta judi ke ustak ??????????????????.

cuba tanye nik ajis dia bagi lesen dan pitih tuu buat begape..... tuk guru syaitan jugok munggggggggggg.

di kedoh pun lagu tu jugok.... ustak azizan mb setang...... di pulau pinang... beruan eng memang setang doh sebab ade tiger show doh pulok... isss issssi ssshhh seme nok kate kat BN dan UMNO.. selidik le seikit kerja buat puak2 mung tuuuuu... jangan duk nuduh orag lain jeeee ustak setangggggg

santalia said...

Apalah Melayu ni pelik sungguh. Nagara syaitanlah semuanya syatanlah tapi dia hidup lama dah di negara syaitan ni. Ustaz politik ni bukan betul semuanya cakap sampai merecik-merecik air lior mulut pun jadi busuk tapi bila balik rumah telanjang dan tengok dicermin..tentu nampak pelik...semua mereka ini macam parrot otak tak buat homework...hypocrite...

Anonymous said...

thanks bg tgk video nie...bile tgk video baru aku fhm sape syaitan dlm negara nie...lantak korg la nk maki ustaz tue or x..korg b`tanggjwb la nk perlekehkn dia nnti..sanjung org2 yg bt zalim..kmudian perlekeh-lekehkn ulama yg org rmai tau bgaimana akhlaknya klu nk dibndingkn ngan yg korg duk sanjung2...

hitch said...

kalo dah dlm negeri sendiri dah bersepah dgn pub,pusat urut,tempat maksiat,pusat arak,kilang arak,pelacuran,sampaikan pusat2 urut x terhitung byknya.....jgn la dok mengata org lain...!tunjukan yg hang boleh buat dinegeri sendiri....jgn dok kecoh dgn org lain....
nak nasihatkan org...nasihatkan anak buah sendiri dlu....jgn ingat bila letak Islam pada nama parti...dah alim sgt,dah boleh jadi ustaz,dah boleh masuk syorga....adjust dulu skru dlm kepala hotak tue woooiiiii..
kalo setakat gelaran alim ulamak tue..aku pun boleh letak...tapi keperibadian,percakapan dan tindakan menjadi ikutan....bukan hanya cut and paste dari surah Al-Quran jea....

Keris Jentayu said...

Kelantan lulus lesen arak sebanyak 44,jadi pentadbiran ulamak mana tu!! kalua bukan ulamak pas,dan tergulung dalam ulamak apa? beranikah kata ulamak syaitan!!!!?

Keris Jentayu said...

Lihat jawapan ala kadar dari blog saya dalam isu ini

Bos..mintak link kan blog saya kat blog bos

Yb Raz said...

tak payahlah sibuk negeri orang..pergi settle dulu kat Kelantan,kedah dan selangor tu dulu..selangor punya banyak pusat maksiat kenapa tak kecoh pulak..nampak sangat ostad pas hanya nak popular je.

IslamMelayu said...

terbaik jawapan tadi blog keris jentayu...

Anonymous said...

ostaz ni buat ceramah ka?? dok buat lawak?? ckp bg ada fakta la....

Anonymous said...

Ustaz ni memaku dulang paku serpih.. Ustaz, kat rumah xde cermin ka??

Hazeman Huzir said...

Genting nak ditutup selama 2 tahun:

http://hazemanhuzir.blogspot.com/2013/07/genting-tutup-2-tahun-taman-tema-20th.html