Tetamu Kehormat...

August 18, 2011

Demi Allah, Wan Azizah, Mat Sabu dan Saifuddin Nasution Tanggung Semua Dosa Ini!

Hari ini blogger 1peluru mengeluarkan paparan skrin yang sama 100% dengan paparan skrin dari rekod SPR di mana menunjukkan Wan Azizah, Mat Sabu dan Saifuddin Nasution adalah berdaftar sebanyak dua kali dengan SPR?


Opss... benarkah Wan Azizah mengundi sebanyak 20 kali, 80 kali di Parlimen Permatang Pauh? Opss... benarkah Mat Sabu mengundi sehingga tercabut lutut di Kubang Rotan? Opss... benarkah Saifuddin Nasution mengundi sehingga mukanya ditumbuhi jerawat di Pokok Sena?

Secara mata kasar tiada sebarang perbezaan antara paparan rakaman di atas dengan di bawah namun yang mana satu adalah asli bagi mata anda?

Hahahaha....

Bagaimana percayakah tuan/puan jika saya katakan kami mampu menghasilkan paparan skrin yang setaraf dengan apa yang dikeluarkan oleh yahudikini semalam?

Percayakah tuan/puan jika saya katakan kod 00 semalam merupakan 'photoshop' semata-mata kerana menurut rekod SPR yang sebenar kod 00 hanyalah untuk HANTU yang tiada dalam DAFTAR PEMILIH!


Dari kod 71 kita ke 00, selepas ini eloklah pembangkang menggunakan pula kod ejen tersohor British iaitu 007 lepas itu dakwa SPR telah daftarkan warganegara British sebagai pemilih di Malaysia namanya James Bond!!!...

Sambung bacaan anda di sini dan di sini..

10 comments:

Anonymous said...

Patutnya JPN saman dah meloyakini. Aku tobat tak percaya dah.

Anonymous said...

check lagi, mereka yang mempunyai kod '00' masih wujud di website spr lah.

811020002568
781223002547
650309007554

Anonymous said...

untuk kes SHAPIZA BINTI GHAZALI yang mempunyai ic kod '00' - 811020002568

dua sistem semakan spr keluar keputusan berbeza, spr kantoi lah.

kalau guna semakan tunggak (http://daftarj.spr.gov.my/NEWDAFTARJ/), shapiza ini masih wujud.

kalau guna semakan isi rumah (http://daftarj.spr.gov.my/semakdm), dia hilang pulak

siapa yang bohong?

Anonymous said...

bro, saya sudah check semua ic no wan azizah, mat sabu dan saifuddin dgn spr website, cuma ada satu entry lah, yang kedua itu tidak wujud, semua screen capture ini palsu lah!

u cuba check lagi.

satu kesalahan besar ialah IC lama Mat Satu (6984735) sama dengan IC lama Saifuddin! mahu tipu pun berhati-hati sikit lah.

Anonymous said...

puasa tak ni, buat fitnah rata2...

Anonymous said...

anon 10.46...

tipulah! semua rekod yang ada kod '00' - NOT FOUND guna semakan single atau semakan isi rumahpun!

anon 11.23...

apsal bodo sangat pegi cek suma no. mat sabu tu... kan dah diberitahu awal2 itu cuma contoh penipuan manipulasi guna photoshop!

Anonymous said...

MEDIA MOGHUL SEPERTI MURDOK DUNIA DAH TAK MAMPU PERCAYA INIKAN PULA MEDIA POLITIK MILIK DAPIG, PTUIHH!

Anonymous said...

puasa tak ni, buat fitnah rata2...

August 18, 2011 1:03 PM

Komen:

Sebenarnya Ko yang tak habih baca artikel tetapi bukan penulis yang buat fitnah. baca satu perkataan-satu perkataan bro.

Anonymous said...

umno kaki tipu,kaki auta,kaki kencing,kaki botol,kaki judi,dan macam macam kaki ada dalam umno so saya tak naklah tumpang sekaki takut nanti rosak iman binasa islam dok ikut kita per lembaga-lembaga umno ni.ada ke patut tun umno kata nabi tak cukur janggut sebab tak ada pisau cukur,,,dah lama dah melayu mudah lupa daaaa

Ahmad irfan said...

punya banyak penipuan dan manipulasi daftar pemilih SPR.. tapi pengerusi masih cakap masih kecik! jangan laa tempah neraka awal awal lagii... mulut kor berbau laa SPR....hari2 pas/pr dedah penipuan SPR... pengundi 2 nama , pengundi pos 2 nama , dah pencen masih pengundi pos , satu alamat sampai beratus pengundi kat situ , DAH MATI BANGUN MENGUNDI LAGII (AYAH AZMIN)... PATI jadi pengundi.. ni apa punya negara laa.... APA KAH MALAYSIA NEGARA YG AMAT MUDAH DICEROBOH? bayangkan PATI boleh masuk malaysia sampai mencecah 2 JUTA?(rekod pemutihan 6P) MANA PEGI LANGKAH2 KESELAMATAN NEGARA KITE? apa jaminan pilihanraya kite BERSIH? rakyat malaysia patut fikir dgn serius masalah yg mengugat keselamatan dan cucu cicit kite... hbs peluang keturunan kite disapu oleh PATI... dan UMONOpORNO DAH PUTIHKAN.