Tetamu Kehormat...

July 21, 2011

Raja Petra Serba Boleh! Go Petra Go!


Oooo inilah jenis manusia yang sangat "istiqamah" memperjuangkan demokrasi, kebebasan bersuara, dan macam-macam lagi "jenis" perjuangan untuk rakyat Malaysia? Inilah jenis generasi muda yang kononnya hendak dilahirkan oleh portal Malaysia Today dan Malaysia Kini? Inilah agaknya kumpulan yang mahukan sebuah Malaysia yang lebih adil dan bebas dalam pelbagai segi? Inilah manusia yang menulis kisah fitnah tentang pembunuhan Altantunya dan yang terbaru kes kematian Ahmad Sarbaini Mohamed? Inilah jenis manusia yang diterima segala sumbernya bulat-bulat, dan segala kisah yang ada di dalam portalnya dihadam oleh juak-juak Pakatan Haram, seolah-olah seperti sebuah kitab petunjuk dan dijadikan kiblat mereka dalam berhujah, walaupun mereka tahu, ia penuh dengan lendir, kudis dan nanah yang busuk lagi membusukkan. Nasihat saya, memanglah tidak salah menghantar anak belajar ke Middlesex University (salah sebuah universiti popular di UK) tetapi pakaian yang menjolok mata itu tetap salah! Ada mana-mana ulama PAS nak tegur? Jangan nampak Rosmah sahaja yang tidak bertudung. Ada faham? Baca juga sumbernya di sini..

8 comments:

Anonymous said...

Bro, thanks sebab balun RPK. Aku bengang betul dgn dia yg telah memfitnah kawan aku, ahmad azman. Balun lagi cukup cukup bro.

Anonymous said...

Al Juburi tengok gambar ni alamat tak tidur malam le!!.
Tunggu dan sabar Ular..mak PAS akan keluar fatwa lepas ni.

Muhammad Azli Shukri said...

Tq

CanIFuckUToday said...

Tgk kat CIFUT BABI anak RPK nie,sure meleleh air mazi. teringat masa dia menutuh China Doll itu hari.....

Muhammad Azli Shukri said...

Tq

Anonymous said...

middlesex kat UK cikgu

Muhammad Azli Shukri said...

Tq, silap tulis..

Anonymous said...

Raja Petra Kamaruddin is my hero and always be my hero until kiamat
I don't give a damn about his daughter dressing
btw how much did umngok pay you?
if good income, i also would like to prostitute myself
hey my anus is still virgin