Tetamu Kehormat...

July 22, 2011

PDRM Dedah Lagi Pembohongan Pakatan Rakyat!

12 comments:

Anonymous said...

alahai pdrm.... dah ada cop mohor dah... pdrm memang pembohong...

Anonymous said...

Helo ANON JULY22,2011 10.10AM...for your information jelas dan nyata sikap PEMBOHONG DAN TEMBERANG itu ada pada ANDA dan PAKATAN.

Memang pedih terima kenyataan sebabnya ianya terbukti dengan fakta bukan AUTA....Ketua2 Pembakang SERIAL LIAR!

Lakonan demi lakonan mati hidup balik semuanya makan diri sendiri. ALLAH itu MAHA BESAR sebab itu segala tindak tanduk PEMBAKANG tidak akan berjaya....sebab mereka PENIPU,PENGHIANAT AGAMA,BANGSA dan NEGARA .....most of all DEVIL INDISGUISE.

j3bat said...

Kepada Ano 10:11

Relaks la bro, nak buat macam mana ? Video ketulenan 99.99 percent pun diorang tak percaya.

Al Baqarah ayat 18 : ” Summum bukmum umyum fahum laa yarji’unn”

cityiklan said...

Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
iklan percuma Online Malaysia
Watey Blog

pacat said...

Anon still tak mampu terima kenyataan yang kebenaran tidak akan mampu disembunyikan disebalik lakonan juak2 pembohong. dengan bahan yang didakwa BESI oleh Hadi Awang mereka cuba mencorak pemikiran rakyat untuk menerima pembohongan mereka namun dengan BESI itu juga PDRM menjawab tomahan.
Dgn ikhlas juga PDRM mengakui kesilapan apa yg berlaku di Hospital jalan PUDU...
Adakah juak2 itu @ pemimpin mereka berani mengakui kebenaran yang dipertontonkan?? sememangnya tidak sama sekali....

budak kampung said...

Hanya beruk saja percaya vedio PDRM...beruk gemuk ni boleh la spesis keris berkarat.....makan minum berak semua di tanggung oleh umporno..kahkahkah...
Ni hang tulis sikit pasal Najib terkencing dalam seluar bila peguam peranchis berkunjung ke mari...pasal rasuah kapal selam & pembunhuhan altantuya....Burit & duit memang tak boleh pisahkan dari UMPORNOK.....ok lah mat gemuk gedempal teruskan menulis kahkah

Anonymous said...

Aku rasa budak kampung ni bela DApig & layan pelacor mcm ketua dia, kot kot adik pompuan di yg kena balun ngna anuuuar

Anonymous said...

nak heran apa perkakas pembangkang tak percaya ketulenan video , sedangkan syaitan pun mereka berkawan !

pelik , video ..dengan objek manusia yg bergerak , yg dengan nyata memaparkan wajah si polan , mereka tak percaya ! tapi mempercayai bukti dari HP Azizah konon jam Omega ada dalam tangannya ?

bagi mereka , semua orang didunia ini tak betul , kecuali ..anwar aljuburi ! bagi mereka selain quran , kitab kedua paling maksum ialah HaraKah ,

maka, mereka inilah sebebal2 manusia , sebahalol-bahalol makhluk yg bergigi putih !

Anonymous said...

Budak kampung,

anak engko akan jadi gemuk gedempong insyaallah

Anonymous said...

Saya rasa kasihan lah dengan penyokong pembangkang ni....
telah dibutakan mata, hati dan telinga untuk mendengar, melihat dan mempercayai kebenaran!

Anonymous said...

Hahaha. Kesian Anon 10:01am. Dia ingat internet dia punya, boleh main tembak rambang. Dia ingat polis duduk dalam gua. Sekali terkena, terus jadi musang dengan anggur masam. Khakhakha.

Satu persatu pembohongan Bersih kantoi. Redha sajalah, apa lagi yang boleh dibuat. Lain kali janga cepat sangat bukak mulut. Beritahu pada Mat Sabu jugak ye. Khakhakha.

Anonymous said...

salam.. ntahla..sekadar pertahankan diri dengan video yg xseberapa dan banyak suntingan..sy xsokong mane2 pihak pun..cuma..anda cuba bandingkan dengan video2 dlm page bersih di facebook..cuba bandingkan dan anda2 nilai la sendiri..masing2 ada akal dan boleh menilai..

wassalam..