May 12, 2011

Ya Allah, Engkau Telah Perkenankan Solat Hajat Kami!

Ya Allah kebenaran apakah yang sedang kami tontonkan ini? Tiada keraguan lagi siapakah pemilik wajah lelaki di dalam video seks tersebut. Tiada konspirasi, tiada pembohongan - segala-galanya sudah jelas dan sangat terang. Masih adakah ulama yang mahu mempertahankan Anwar Ibrahim? Demi Allah, para pemuja Anwar Ibrahim dan para penyokong tegarnya perlu dihukum dengan seberat-berat hukuman. Hancur dan punah negara ini akibat daripada mengheret isu peribadi Anwar Ibrahim menjadi isu nasional. Sudah terlalu banyak pembohongan dan dosa Anwar terhadap UMNO dan kerajaan - dan sekarang, Allah menunjukkan bukti yang tidak mungkin mampu dinafikan oleh sesiapa pun yang melihatnya! Takbir! (Lihat video ini) - semoga hati tuan-tuan dibuka oleh Allah untuk menemui kebenaran dan keadilan. Wallahualam.

11 comments:

Anonymous said...

saudara berani kata ini obama?

http://www.youtube.com/watch?v=q3SFXQfE4kk

Anonymous said...

ingat ALLAH = Beriman

Anonymous said...

..tradisi rakyat yang bodoh ditipu hidup-hidup! kerje si pencacai menjilat pemimpin-pemimpin umno yang dikatakan maksum seumur hidup. yang nyata pemimpin kekalkan kuasa, si pencacai dapat habuan, rakyat hidup menderita di negara sendiri..

Anonymous said...

Ooi Bro. kaulah sebenaynya pecacai yang menjilat anu war. Nanti kau jadi macam saiful tak boleh buang air besar ka ka ka ka.

Anonymous said...

lagi tiada 4 saksi yang adil,kita tak percaya. Kita percaya cara Allah beri bukan video. Jika tiada 4 saksi yang baik tutuplah aib itu lebeh baik.

Zek said...

Bagi aku tidak ada syak dan ragu siapa pelaku video sex kerana terlalu terang wajahnya menunjukkan tiada lain dan tiada bukan orang itu adalah sah ANWAR BIN IBRAHIM.

Jadi petunjukkan yang macamana lagi yang dikehendaki oleh penyokong2 Anwar Ibrahim.

Terimalah hakikat bahawa Anwar Ibrahim memang mempunyai moral yang amat teruk. Memang tak layak langsung untuk menjadi apatah PM Malaysia.

Zek said...

Pembetulan: Memang tak layak langsung untuk menjadi pemimpin apatah lagi PM Malaysia.

hans said...

link tu dah diremoved
xdapat tgok

Muhammad Azli Shukri said...

hans cuba buku youtube dan seach anuar ketahuan...masih ada copy daripada orang lain...

Anonymous said...

Bagi saya x shak lagi yg d dlm vedio itu ialah Anwar, kalau bukan sila tunjuk org yg d katakan serupa dengan bliau, cari dan pertuntunkan kpd umum ok. jadi saya menyeru kpd pengikut Anwar kembali lah kpd kebenaran, tuhan telah memberi pertunjuknya begitu jelas sekali

Anonymous said...

Didalam kes Hj saiful menuduh dato sri anwar meliwat nya, saya rasa anwar sendiri telah mengaku meliwat saiful dengan tidak sengaja bila dia mengatakan "Kalau dah suka sama suka apa guna pegi report" tetapi mungkin Allah swt telah mengelapkan mata hati saudara saudara yang menyokong nya tanpa usul pereksa dahulu bahwa dengan kenyataan dari nya sendiri dan kejadian meliwat itu berlaku.

Buka lah mata hati saudara saudara ku wahai orang mukmin dan kenal pasti siapa yang kita sokong sebelum membabi buta menyokong akibat hasad dengki dan ingin menjatuhkan kerajaan yang ada sekarang yang mengamalkan dasar Islam kesederhanaan.

Wallahualam.

Saat Bila BERSATU Menjadi Hantu!

Parti BERSATU mungkin kelihatan tidak kuat. Bahkan dipandang sepi oleh banyak pihak. Namun demikian, saya menyakini bahawa BERSATU akan men...