Tetamu Kehormat...

April 4, 2011

Klip Video Seks Anwar Ibrahim Sudah Dipadam!


Tepat jam 11.35 malam tadi, Klip Video Seks yang didakwa membabitkan Anwar Ibrahim sudah dipadamkan daripada YouTube setelah 24 jam berada di alam maya. Kepada sesiapa yang sudah menyimpan klip video itu diminta menyimpannya dengan selamat demi menegakkan kebenaran. Sama-sama kita nantikan pula siri kedua klip video tersebut tidak lama lagi.

40 comments:

Asruljaz said...

wah seronok kau fitnah ye azli. Aku pon sempat tengok melalui link tu tadi, memang tak sama. Iras dari tepi mungkin lah gambar pon hitam putih, dari depan dengan perutnya, dengan dadanya semua tak betul. 6 soalan lain belum terjawab. Umno memang suka memfitnah, kau tak layak nak mengaku kononye salafi. Salafi kau pelik sebab isteri tak bertudung tak apa, rasuah tak apa, fitnah tak apa, kalau ulamak Umno berfungsi dah lama geng rafidah aziz bertudung, MCA tak akan berani pertikai Islam. Umno memang jahanam yang terbaru video fitnah kepada Anwar sah berat sebelah. Yang terlama sikit isu al kitab. Sudah lah bersepah lagi cuma sahaja kau tutup mata sebab kepentingan diri korang nak cover perut masing-masing.

Anonymous said...

siapa fitnah siapa nie bro? puak jahanam siapa yg mulakan fitnah kpd najib dan rosmah? ada saksi ke nampak najib bunuh altantuya? awat hang tak sibuk? sejak bila hang tahu dosa pahala pulak nie?

Syeikh Uqail Al Manjani said...

Ya Allah, selamatkan ummat Muhammad S.A.W dari perpecahan dan kemungkaran..ingatlah saudaraku, dunia ini hanya sementara, kekuatan yg kamu ada, kesenangan yg kamu kecapi hanya sementara...gunakanlah kurniaan Allah kepada kamu utk tujuan kebaikan.dan jgn sekali-kali kamu mengaibkan seseorang kerana ALLAH pasti akan membuka keaiban kamu di Padang Masyar kelak...DAN INGATLAH,azab ALLAH itu amatlah pedih...

Antibarua said...

fitnah amende, sebijik macam anwar, mata aku bukan rabun atau buta. penyedap hati je asrul ni pada hal dia tengok juga.. ayat yg sama diulang2 macam dia pernah tengok anwar luar dalam..

akai adaka

Anonymous said...

Actually .. klip 1.27minit tu sebagai trailer jer..ala, mcm pelem2 Hollywood..especially yang hebat2 i.e. Transformers 3, Thor .. kan derang ada teaser trailer. Samada penonton akan menjerit 'WOW' dan tak sabar2 nak nengok actual movie.

Semasa dalam pembikinan projek hebat ni, semua ternanti2 dan banyak yang sangsi dengan kehebatan filem ni. So, sekarang teaser keluar sket..Mana yang mencabar nak kesahihah tersenyap dan mencari idea untuk mengkondemkan industri perfileman Tanah Melayu.

Sian KRU..budget 8 juta pun tak leh nak belah ngan filem low-budget tapi penuh masterpiece!

Skang..ramai dah tengok. So, kita tengok reaksi penonton. Apakah masih 'we swim or drown together'? Apakah banyak lagi kesah2 mangsa fitnah dalam Islam keluar? Apakah banyak hadith2 (sahih atau tidak, wallahualam)mengenai keperluan 4 saksi, fitnah, aib akan dituturkan? Apakah akan ada Sembahyang Hajat/Wirid/Tahajud akan dilakukan?

Fiction or Non-Fiction - Terserah anda!

All's fair in love & war plus politics. If you can't stand the heat, get out from the kitchen.

Melayu Pulau said...

apa la yg taksub sangat...

Anonymous said...

woi asruljaz.....puki mak hang luas.Apa kena mengena umno dengan hang.Apa video tu tunjuk gambar makpak hang ka?babi punya orang.menuduh orang lain tak fitnah ka.Nak cakap agama tengok diri sendirila.Anak bini hang bertudung..
tapi puki dia orang tadah kat orang ada hang nampak.anak-anak pompuan hang mcm mana.tengokla keluarga sendiri.jgn sibuk hal org lain.Babi kau.Ludah kelangit kena muka sendiri.Kalau nak cakap tentang agama tengok keluarga kita dulu.Klau tak mahu orang fitnah keluarga kita jangan suruh keluarga kita fitnah orang lai.Ada faham ka asruljaz babi.sendiri mau ingatla

lancelot said...

hehehe....pelik btul ar...anu org len yg balun pompuan, pon dituduh konspirasi parti politik len...
camner la agknyer org2 dr pari politik len nk stimkn anu org len?
hahahaha....

Yusri said...

Salam semua, kalau video ni sama ada benar atau palsu jadi penentu kemenangan kepada mana mana parti, amatlah menghinakan. Saya tak sokong mana mana pihak...tapi hina rasanya benda ni di agungkan sebagai kejayaan.Kehinaan kepada manusia lain adalah satu kejayaan kepada manusia lain..Islamkah ini?

Anonymous said...

yang korang sibuk2 tu ngapa????korang bebalah sesama sendiri..sesama melayu sesama islam...org cina tepuk tangan!!!anuar brahim..najib tetap banyak duit..da hidup senang..korang????tak payahla kita nak taksub hal2 dunia ni beria sangat,,kita kena ingat ALLAH akan tunjukan sapa yang benar..cuma kita tunggu masa dan ketikanya..buat baik akan dibalas baik!!buat jahat akan di balas jahat...yeke tidak anuar brahim..jgn sapa pun buat yg jatuh hukum..menda tak pasti takut jatuh fitnah!!!apa hukumyaer buat fitnah ni????berat bang aji oiii...pro anuar pun sama...jgn menafikan..

Anonymous said...

Oooo...dah kene padam. Ini mesti keje2 puak2 penyokong tegar Parti Kelentong Rakyat. Diorang takut lagi ramai rakyat tengok...hahaha...kesian DSAI, memang 1000% ANUwar...

Anonymous said...

Memang betul muka, gaya, cara bejalan macam ANUwar. Aku dulu pegawai jaga dia masa kat penjara..ANUwar ni kaki kelentong beb. Kat dalam bukan main punye sehat. Kat luar, sakit belakang la bengkak mata la kene suntikan arsenik la...memang dasar kaki penipu. Nasib dulu kat penjara aku tak balun mamat ANUwar ni...

Anonymous said...

mcm ni la, kalu asyik bertelagah pun tak guna. Apa kata kita semua buat kompilasi video seks ahli2 politik ni then jual...baru masyuk...hahaha...

produk_mukmin said...

penyokong najib sesat jauh dh...

Anonymous said...

anon 1259
aku stuju ckp kau, dulu masa aku keja kat luar negri, lps nuar ni kena bedah konon, bila dpn studen mesia menipu je dia bongkok2 buat sakit blkg tp lps tu bila masuk hotel 5 star elok je tegak bejln. dasar kaki klentong biasala..

Anonymous said...

Kuang..Kuang...Kuang...
Seronok baca puak-puak bangang menulis, siap dengan maki hamun dan mencarut. Inilah sebab makan hasil tak halal kepala otakpun corrupted.
Kita ini penyokong UMNO, orang Melayu yang tersohor dengn body bahasa ,beradab dan pekerti mulia. Janganlah menulis sehingga mencerminkan kebangangan diri sendiri. Gunalah bahasa yang baik dan berilah komen supaya dapat membuka minda. Berfikir kita biarlah setinggi songkok kalau tidakpun setinggi menara berkembar
Pekara yang seronok ni mengata dan
memaki hamun orang pasal atas dunia
ni tak kena bayar kecuali kena saman tapi akhirat ada harga yang kena perlu dijelaskan.
Kita orang UMNO jelas membela rakyat. Tips dan komisyen tu kita tak minta orang bagi. Kita buat harga/claim mahal tu business. Projek memang kta bagi kroni sebab pilih yang terdekat dulu kemudian baru dia beralih ke lebih jauh ikut hierarchy.

Anonymous said...

Enam persoalan asas masih belum terjawab:

1. Mengapa Rahim Tamby Chik, Shazril Eskay dan Shuib Lazim tidak berani
mendedahkan diri mereka ketika mula-mula menayangkan video kepada
editor-editor kanan milik Barisan Nasional di Carcosa?

2. Siapakah individu ketiga dalam video tersebut? Kehadiran lelaki ketiga
yang bertindak seperti pengarah video menggambarkan ini bukan rakaman
CCTV rahsia sebagaimana didakwa Dato' T.

3. Adakah mereka tidak yakin dengan kewibawaan moral mereka sendiri
ataupun khuatir bahawa rakyat akan menyimpulkan video ini satu lagi
usaha UMNO-Barisan Nasional untuk menyerang Anwar memandangkan
ketiga-tiga mereka mempunyai hubungan dengan UMNO khususnya Tun Dr.
Mahathir Mohammad dan Datuk Seri Najib Tun Razak?

4. Dato’ T mendakwa video ini dirakam di sebuah hotel di Kuala Lumpur. Namun tulisan di dalam video tersebut (di dalam bahasa Thai) apabila diterjemah menyebut “Phaholyothin Road Bangkok, Thailand 10400, Copyright 2011”. Adakah video ini sebenarnya video lucah Thai yang tiada kaitan dengan Malaysia?

5. Mengapa UMNO diam membisu tentang pandangan tiga mufti: Dr Juanda Jaya (Perlis), Datuk Tamyes Abd Wahid (Selangor) dan Datuk Mohammad Shukri Mohammad (Kelantan) yang meminta umat Islam mengesahkan dulu sebarang maklumat yang datang daripada pihak yang fasik? Malah, Tan Sri Harussani Zakaria (Perak) juga mengeluarkan pandangan serupa tetapi menurutnya tidak dilaporkan Utusan Malaysia.

6. Mengapa pihak polis yang tegas memberi amaran kepada orang ramai jangan mengedar video Chua Soi Lek dahulu (yang diakui Soi Lek sendiri benar) tidak mengambil pendekatan sama kali ini?

Sudah sampai masanya kita menghentikan politik fitnah kotor dan keji yang
merendahkan wibawa politik negara kita. Pada awal tahun ini rakyat
menaruh harapan terbitnya Buku Jingga Pakatan Rakyat akan memulakan
budaya baru politik mengenai idea dan polisi yang menandakan
kematangan masyarakat negara kita. Malangnya bukan sahaja Najib
menolak berbahas mengenai buku jingga, tetapi dalam keadaan beliau
terdesak kini nampaknya membiarkan budaya politik busuk terus
bermaharajalela.

Ketika arus demokrasi berkembang pesat di seluruh dunia, politik Malaysia nampaknya masih lagi pada takat yang lama.

NIK NAZMI NIK AHMAD
Pengarah Komunikasi
Parti Keadilan Rakyat

Muhammad Azli Shukri said...

terima kasih komen tuan2

Anonymous said...

Azli, kite ni nama je keluar masuk u, benda macam ni pon tak leh nk pikir ke? Dh terang2 ade org ke3 dlm suasane kat bilik tu, dh siap nampak lagi org tu betulkan rakaman. org yg di dakwa anwar tu pon tgk, dan tahu yg benda yg akan dia buat tu adalah dirakam Logik otak la bro, sanggup ke ko main kalu dh tau akan dirakam? ko sangka anwar sebodoh tu ke? sanggup biar aksi dirakam? bongok ape? org gile je sanggup. aku ngaku part yg ko letak dlm gambar tu muka cam anwar. tulisan thai tu ape cite? ko rase kalu ade org wat mcm ni dlm bilik ko mase ko dgn bini ko, ko nk teruskan jugak ke? ada akai, pikir la bro..takkan anwar tu desprate sgt nk main walau dh tau akan dirakam..bodoh piang ape? video dia main dgn saifool tak de? baru betul n jelas tuduhan tu..

-aku pun keje kat U jugak bro..tp pandai la nk nilai benda2 bodo mcm ni..bukan aku sokong anwar, tp benda dh terang lg bersuluh, ni org2 bodo je yg buat, yg percaye tu lg bodo

Anonymous said...

kadang keluar masuk u macam anon 9;53 pun bangang gak...masuk u apa tak taula..ko confirm ke dia betulkan rakanam??ke ko pon ada kat bilik tu??bodoh piang!!!

Anonymous said...

mcm ni la. korang duk gaduh2 dlm blog ni pun x guna. sorang sokong kerajaan pastu sorang lagi sokong pakatan rakyat. alih2 kita gaduh sama bangsa sendiri. bangsa lain dok gelak sama kita. yang satu dok beria ia sokong umno la,bn la. nape ko tu fanatik sgt. pastu dok maki orang guna perkataan mencarut. PUKI la, BABI la. apa la ko ni. Mcm ni ke sifat ko sbg org islam. Dok maki hamun orang. Ke mmg semua penyokong kerajaan mcm ni.... hmmmm... tahla.

Anonymous said...

perkataan tak elok tu datang dari geng2 ulama ulama tersohor pembangkang jugak..sapa yang fanatik sebenarnya??apa yang korang caci maki kerajaan dulu2 tuhan dah terbalikkan dah...terima ajelah..berpuluh tahun orang len rilek jer kene maki hamun..

Anonymous said...

rahim tamby cik jadi pengarah, yang kawan dia tu pelakon...entah apa nama yang rupa anwar ibrahim tu..konspirasi politik le ni...producer buat tak tau konon apahal dia le dalang nye...

Anonymous said...

Tak perlu la bising2. Everybody nak menyuarakan pendapat. But no need to use dirty words. Pepatah ada mengatakan, anjing paling lemah menyalak paling kuat.

Biar diam tapi berisi.

Anonymous said...

Sape yang bodoh piang ni. Mane la laki dalam video tu (ala, yang muka cam anwar tu) nampak time mamat tu betulkan kamera. Boleh dikatakan mamat yang betulkan kamera tu diupah untuk set up dia.

Adoi... bagi komen biar betul la bro...

RAKYAT MALAYSIA said...

http://1rakyat.blogspot.com/2011/04/perut-buncit-sah-orang-dalam-video-itu.html

Gambar di atas diambil dari video blue tajaan Rahim Thamby. Orang yang Rahim tuduh sebagai Anwar dalam video tersebut mempunyai perut yang buncit. Malangnya, Anwar Ibrahim tidak berperut buncit. Lebih2 lagi Anwar ada bukti sedang mengemaskini akaun Twitter dan Facebook beliau pada jam 1040 malam. Adengan seks di dalam video blue Rahim tersebut dikatakan berlaku antara jam 1020 malam sehingga 1045 malam.

http://1rakyat.blogspot.com/2011/04/perut-buncit-sah-orang-dalam-video-itu.html

Anonymous said...

UMNO, kamu fitnah la apapun, pasal KAMI takkan percaya dengan kamu UMNO yang smemangnya penipu dan pembohong. Biasa la, kamu takut sangat dengan pengaruh Anwar. Bila kamu buat fitnah macam tu, ceramah Anwar penuh dengan rakyat yang menyokong perjuangan Anwar dan PR. Kamu buatlah cerita apapun, KAMI tak percaya langsung. Kamu UMNO nak kuasa memerintah dan mengaut kekayaan negara...tu yang sebenarnya. Membela rakyat konon penipu. Semua jemaah haji dan umrah yang bencikan UMNO LAKNATULLAH supaya berdoa di hadapan kaabah supaya UMNO ITU HANCUR dari muka bumi ini.

Anonymous said...

"kadang keluar masuk u macam anon 9;53 pun bangang gak...masuk u apa tak taula..ko confirm ke dia betulkan rakanam??ke ko pon ada kat bilik tu??bodoh piang!!!

April 5, 2011 11:11 AM"

Anon 11:11, ko pengarahnye ke? awat yang hang mcm tercucuk kat bontot plak?

Anonymous said...

la..apa susahnya..zaman skrg dah moden..mcm2 btk camera ada..lagipun lelaki yang ada dgn DSAI tu supplier betina tu la..memang jelas..DSAI tu..kalau x salah la..if ni org lain..biarkanlah..lagipun DSAI ni dah kira mcm liabiti negara..x ada ka berita2 lain..boring asyik2 dia aje masuk berita...yang lain tu x yah la bertekak-tekak n memaki hamun.. takkan karna di sorang kita nak bergaduh..x ke bodoh namanya tu..DSAI bukan siapa2..dia pun manusia biasa..semua sama...

Anonymous said...

saya yg tidak berpihak kepada sesiapa..setelah melihat video ini..jelas sekali..memang dia..lagi pun mana ada org nak mengaku kalau berak tengah jalan..org gila pun takkan mengaku..

Anonymous said...

Anonymous said...
Aku jugak tak suka komen.

Tapi aku berdoa agar Allah segerakan hapus fitnah kaum fasikin dan zalimin sekarang ini:

"Ya Allah, Tuhan Yang Maha Melihat dan Yang Maha Mengetahui atas segala-galanya,aku insan yang lemah tak ketahui yang mana benar dan yang mana penzalim antara keduanya. Engkau laknatkanlah kepada semua pendosa atau pelaku yang terbabit dalam fitnah zina/liwat ini."

"Ya Allah, Ya Tuhanku, Engkau yang membalik-balikkan hati kami. Jauhilah kami yang beriman dari bersubahat dengan para pendosa dan janganlah biarkan hati kami cenderung kepada memilih/menyokong pempimpin-pemimpin yang fasik lagi derhaka kepada Mu."

"Ya Allah, Engkau Raja kepada segala raja, Engkau yang berkuasa keatas segala kerajaan, Engkau yang memiliki segala khazanah bumi dan langit, Engkau yang telah hina dan lenyapkan segala kerajaan Mustakbirin Namrud dan Firaun laknatulLah. Ya Allah, Ya Qahhar, Ya Jabbar! Engkau hancurkanlah golongan yang menjadi musuh kami yang beriman serta musuh syariat dan agama Engkau Ya Allah!"

"Ya Allah, jadikan kami golongan yang Engkau redhai dan jadikan kami bersama golongan yang berjuang atas jalanMu. Janganlah Engkau serahkan kami dibawah kekuasaan golongan Mujrimin dan Zalimin."

Amin! Amin! Amin! Ya Allah Ya Rabbil alami.

*copy from http://mediawangsamaju.blogspot.com/2011/04/my-china-doll-2-anwar-bagi-salam.html

Anonymous said...

ala ape nak gaduh-gaduh pasal anuar ni. kalau dah Allah tak izinkan dia jadi PM, macam-macamlah halangannya. Ala Anuar Ibrahim bersyukurlah dengan ape yang ade, makin dikejar makin jauh perginya.

Anonymous said...

come on la...benda ni peribadi and maruah org....apa ko org nak sibuk2..macam u all x pernah seks dgn org lain...ini la sifat manusia...kalo kta buat x salah...malah org lain buat salah besar...dia pon manusia juga..salah biar allah yg tentukn....knapa pulak org bodoh cam nazri nak tayang kat parlimen...yg ni la gila seks....

Anonymous said...

Gambar ni telah diedit...

Cuba perhati gambar yg ada wajah Anwar bersama orang yg cuma nampak bontot...

Bandingkan dengan gambar yg ada wajah (dikatakan wajah) Anwar bersama dengan perempuan yg pakai tuala...

Terdapat perbezaan ketara...kenapa gambar Anwar bersama perempuan tersebut agar kabur dan badan nya pula agak besar...

Tenong2kan lah ye...

Jiwa Kacau said...

azli, aku nak tanya hang, anwar tau atau ka tidak masa video tu dirakam

Anonymous said...

Kita semua masing2 ade pendapat sendiri...tapi tak perlu lah sampai nak bergaduh sesama sendiri..yang PKR tduh UMNO fitnah mereka..yang UMNO pun tduh PKR fitnah mereka..yg mane satu btol pun kita tak pasti...jgn smpai kita tertipu dgn tipu daya ahli politik..msg2 snggup bertindak tnpa berfikir pjg..semua ni propaganda Dajjal utk memecahbelahkan umat islam..Sedarlah wahai saudara se-ISLAMku...kembali lah bersatu ke jalan yg diredhai ALLAH s.w.t

Anonymous said...

Saya ada idea yang lain berkenaan video tu: Kalau nak counter video yang original, senang je.. U upload satu lagi video dilakonkan oleh orang lain dengan jalan cerita yang sama. Lepas tu biarkan sekejap bagi ramai orang yang tengok. Mereka akan confirmkan yang "pelakon" tu bukannya orang yang dituduh sebab mereka tak tahu yang itu bukannya video yang original. Orang yang tengok video ori akan mati-mati mengatakan "ya" tapi yang tengok lakonan semula akan kata tidak. Orang yang tengok yang original punya video tak dapat nak check balik video yg diupload tu pasal dah kena padam. Orang yang tak tengok video ori, akan kata lakonan semula tu yang ori. So, jadilah macam kita kat sini berbalah tak habis-habis. Mencarut, mengata, memaki,fitnah dan sebagainya macam orang tak pernah belajar agama - buat malu kat anak-anak saja.. Kalau betul atau bukan pun, saya tak tengok yang original screening kat Carcosa tu, jadi tak akan kata betul ke tak. Tapi, bila tiba masa nak pangkah nanti, buatlah yang terbaik untuk agama, bangsa dan negara - bukan pasal Najib, bukan pasal Anwar, bukan pasal video.

Anonymous said...

SEMOGA ALLAH CEPAT-CEPAT MEMBUKTIKAN SIAPA YANG BENAR DAN SAPA YANG SALAH...SEBAGAI HAMBANYA JANGANLAH KITA SALING MENUNDING JARI...AZAB ALLAH AMAT PEDIH..JANGANLAH BERTUHANKAN POLITIK..KELAK KITA YANG MERANA

Anonymous said...

PAS BABI, PKR BABI, DAP BABI...!!!!
gila pnye parti...
aku nak puji sesuatu la... bgus la nik ajis jd menteri kelantan, arak pon bayak dijual.. paling hebat org kafir pon bleh baca al-quran... hebat la nik nAjis nih... hooooooo....

chef azman said...

mu pn bodoh nk maki2 org ulamak bt apa ada kah dia ada kaitan dlm video ni...