Tetamu Kehormat...

April 14, 2011

Isu Video Seks Anwar : Polis Sudah Mengenal Pasti Pelakunya!

Kebenaran semakin hampir ke penghuju. Pihak polis sudah mengenal pasti identiti lelaki yang melakonkan aksi seks di dalam video yang didedahkan oleh "Datuk T" baru-baru ini. Baca di sini. Soalnya sekarang, bersediakah kita menerima kebenaran sedikit masa lagi? Saya berdoa agar isu seks ini akan selesai dengan segera. Semoga Anwar Ibrahim kembali insaf dan menjadi manusia biasa. Cukuplah dengan segela kehancuran yang telah beliau lakukan selama ini. Wallahualam.

14 comments:

Anonymous said...

kenapa tunggu minggu depan, umum esok je diambang PRU Sarawak, baru keluar peluru berpandu yg tidak sempat dibalas.

pacat said...

sabar.... terperlu gopoh seperti pembangkang.. yang penting seluruh rakyat perlu tahu kebenaran disebalik video yg tersebar....

Muhammad Azli Shukri said...

ya pacat itulah sebaik2nya

Anonymous said...

Apabila Anwar gagal menjawab kesangsian Menteri Penerangan terhadap tindak tanduk belia (Anwar) semasa menjadi TPM, ia jelas menampakkan betapa Anwar mahu memisahkan sejarah lampau dari dirinya.

Sedarkah Anwar bahawa sejarah lampau adalah perkara yang penting diketahui oleh generasi sekarang terutama bagi seorang calon pemimpin?

Nah! Lihat bagaimana orang Amerika mencungkil asal usul Obama dan sejarah lampau beliau. Untuk apa? Kerana golongan belia tidak banyak membaca sejarah!

Setelah mengetahui sejarah seseorang bakal pemimpin barulah golongan muda dapat membuat penilaian yang betul lagi tepat.

Anwar perlu menjelaskan sejarah lampau beliau kerana kalau dia tidak melakukannya akan ada pula pihak yang akan mendedahkannya.

*July 16th, 2008 2:28 am

Pelayar Blog Politik

basic_2009 said...

OK bro ...

macam2 berita terkini pasal Anwar Omega ni ...

ada orang kata NikAjis & Haji Hadi dah dapat info pelakon video seks itu sebenarnya MEMANG Anwar Aljuburi ini ...

then, macam2 jangkaan akan berlaku, termasuk terbentuknya Kerajaan Perpaduan ...

well, aku TAK rasa all these things will happen overnight ...


tapi ... aku harapkan bubar saje parti PAS ini !!!

menyusah & memecahbelahkan orang Melayu saje !


PAS + PKR + DAP = bodoh + bangang + celakooooo !!!!!

danial7573 said...

engkau nie semua melayu buta pencacai makan najis org umno yg bongok mcm sial tu

Sudir said...

Kang kalau kuar sebelum PRN Sarawak kata polis jadi perkakas UMNO BN pulak.. Ko tau jerlah penjilat-penjilat Anu ni..

Anonymous said...

Danial7575...org2 UMNO ni bercakap guna fakta tau..bukan membabi buta macam kaum2 kau dalam pakatan bangang tu! Tapi TQ la..habaq kt Nik Ajis kau tu sbb tolong wat solat hajat utk petunjuk..tp yg herannya bila Allah dh bagi 'klu' otak bangang kau takleh nak pikir
!

Anonymous said...

halo.. Basic_2009

A'ah...bubarkan je semua parti pembangkang. Selama ni best je sebat fulus dari semua arah dan sumber dan tak perlu khidmat pada rakyat.. tapi sekarang dah kena kerja kuat oohh..fulus tak tentu masook. Takde parti pembangkang..melayu semua bersatu. tapi heran pulak aku nih..kat FELDA tempat aku semua orang BN tapi bercakaran sesama sendiri..tak bersatu pulak.

Dari JENGKA24

Anonymous said...

Sudir..

makcik jual belacan kat pasar pun tahu pak2 polisi tu perkakas umPORNO.

aku orang kuala

Anonymous said...

1. DNA tak nak serah
2. Video 'macam' Dia
3. Jam omega tak nak tunjuk
4. Suruh bersumpah, tak mahu
5. Terbaru....RPK dah dedah semuanye..

APE LAGI FIKIR....

Sembahyang hajat dah buat....petunjuk sudah didepan mata....

APE LAGI NAK FIKIR....


BLAH LAAAAAAA.....Memang tak guna sokong pembangkang....

Muhammad Azli Shukri said...

terima sahajalah kebenaran

Anonymous said...

Jengka 24,

"Takde parti pembangkang..melayu semua bersatu. tapi heran pulak aku nih..kat FELDA tempat aku semua orang BN tapi bercakaran sesama sendiri..tak bersatu pulak."

Komen:

bercakaran tidak semestinya membawa kepada perpecahan. bersatu tidak semestinya tidak bercakaran. serupa juga dalam sebuah rumah percakaran tidak semestinya membawa kepadfa perpecahan dan kebersatuan tidak semestinya rumah itu sunyi dari percakaran. ini berbeza dengan landskap politik dewasa ini di mana ada pihak sanggup berkerat rotan dan berpatah arang dengan mukmin berlainan ideologi semata-mata mempertahankan kerjasama dengan bukan islam. apa ini?

Anonymous said...

nak lari mana lagi hah? >>>DNA lelaki Y?, >>>Yg pakai towel putih tu, siapa?, >>>mana Omega aku hah?, >>>dan RPK pun dah mula cakap pasal dia, dan banyak lagi mungkin muncul kemudian....boleh lali lo tapi mau solok mana hah.....masa da suntuk, kita tunggu judgement day!