February 11, 2011

Nasrudin at-Tantawi 2011 : Jemputlah Masuk Kecelakaan!

Saya sebenarnya sangat benci dengan perangai orang munafik. Di depan cakap lain, di belakang pula, rancangan dan cakap hal lain. Saya sangat pelik dan hairan, mengapa masih terdapat ahli-ahli PAS yang buta mata hati mereka terhadap kebenaran ini. Ingin saya ulangi, Nik Aziz dan barisan tertinggi kepimpinan PAS telah memutuskan sebulat suara bahawa negara Islam dan hukum Hudud tidak ada lagi dalam kamus perjugangan mereka, setelah DAP - melalui lidah Karpal Singh dan Lim Kit Siang menolak mentah-mentah perjuangan PAS tersebut.

Lantaran itu - seharusnya para pemimpin PAS, khususnya Ketua Pemuda PAS Pusat - Nasrudin Hassan at-Tantawi tidak perlu lagi sibuk dan berbohong kepada rakyat, kononnya cita-cita PAS untuk menubuhkan negara Islam masih lagi menjadi agenda utama, perjuangan parti tersebut! Seolah-olah PAS pada hakikatnya masih lagi tidak puas hati apabila mereka terpaksa menggugurkan hasrat membentuk negara Islam dan melaksanakan hukum Hudud, semata-mata "terpaksa" menjaga hati sekutunya DAP dan PKR!

Sehingga hari ini, para pemimpin PAS masih terus mencanang kepada para penyokong mereka, kononnya parti tersebut mampu menubuhkan negara Islam dan melaksanakan hukum Hudud, sekiranya BN tumbang dalam PRU ke-13 nanti. PAS sebenarnya tidak sahaja bersikap talam dua muka dengan DAP dan PKR, bahkan secara terang-terangan mengamalkan politik bohong yang jelek lagi hanyir - di depan Karpal Singh dan Lim Kit Siang, mereka anggung kepala dan berkata, "Kami tidak akan laksana Hudud, kami tidak akan menubuhkan negara Islam, yang kita perjuang adalah keadilan bersama". Tetapi - di belakang DAP dan PKR - wajah mereka berubah dan tidak puas hati - mereka mula bermain dengan kata-kata, kononnya ini merupakan strategi dalam menegakkan Islam. Padahalnya PAS mengamalkan pembohongan dan penipuan. Baca tulisan Ketua Pemuda PAS Pusat di sini..

4 comments:

goodlistener said...

Pemimpin Parti Ajaran Sesat diantara Hadi Kecut, Pok Najis adalah seorg manusia munafik yg nyata. Menjanjikan hudud untuk terus kekal berkuasa tetapi sebaliknya menipu pengikut fanatiknya yg beria-ia untuk melihat negara Islam dan pelaksanaan hudud di Malaysia. Ingat kata2 karpal " langkah mayat aku dahulu sekiranya untuk melaksana hudud".adakah itu masih tidak jelas lagi pendirian DAPig, moga PAS jadi kuda tunggangan DAPig yg laju melangkah kearah kekufuran.

Pak Lang Kiwi said...

pimpinan PAS terutama di Selangor makin ramai yg cakap berbelit mcm pari

shamshul anuar said...

Saudara azli,

Izinkan saya mengupas tentang peristiwa gerai dirobohkan di Ampang seperti yang disiarkan TV3 hari ini.

Peristiwa ini berlaku di kawasan DUN Teratai. Dan seperti biasa kalau dirobohkan semua orang tahu yang mestilah gerai Melayu.

Perkara ini tak berlaku dizaman UMNO memerintah. Semoga peristiwa sedih ini memberi pengajaran pada orang Melayu.

Ramai Melayu fikir Yahudi hanya ada di Asia Barat. salah. Yahudi juga ada di Malaysia. ramai sekali dan mereka menganggotai satu parti paling rasis dan zalim, DAP.


Dengan hanya sedikit kuasa, mmereka tidak teragak agak robohkan gerai dengan alasan kotor, menganggu lalu lintas. Walhal semua orang tahu betapa gerai Cina lagi kotor serta bukan saja ganggu lalu lintas malah menutup terus jalan.

Modus operandi tetap sama. Surat akan dikeluarkan oleh Majlis Bandaran dan ditandatangani oleh orang Melayu juga( selalunya yang jenis menyembah DAP).

Bila kekecohan berlaku, ADUN tak hadir tetapi hantar wakil. Dan dengan bersemangat kental merobohkan gerai ialah orang melayu juga. Dan dengan tegas mempertahankan gerai diroboh ialah polis yang melayu juga.

Saya harap Najib dapat masuk campur disini. Najib seorang PM iaitu ketua kerajaan. Beliau berrkuasa dan saya harap beliau gunakanlh kuasa beliau.

Keluarkan surat pekeliling dan arahkan YDP Majlis Bandaran hentikan segala perancangan roboh gerai di negeri yang diperintah PR.

Jika gerai diroboh, YDP dan ADUN patut dihumban dalam ISA.

Nak harapkan Khalid MB, tak boleh sebab yang berkuasa di selangor ialah DAP.

Jadi Najib, please . Kalau tidak buat sesuatu, Yahudi ini alkan naik tocang dan menzalimi orang melayu.

Pada orang Melayu, teruskanlah sokong PR. Teruskan sokong mereka. Dan anda akan dapati banyak gerai dirobohkan hanya kerana gerai itu gerai Melayu.

Muhammad Azli Shukri said...

terima kasih komen tuan2

Saat Bila BERSATU Menjadi Hantu!

Parti BERSATU mungkin kelihatan tidak kuat. Bahkan dipandang sepi oleh banyak pihak. Namun demikian, saya menyakini bahawa BERSATU akan men...