January 22, 2011

Pendedahan Ummi Yang Paling Menakutkan Tahun Ini!

Membaca kisah terbaru berkenaan Azmin Ali yang pernah dijadikan sebagai anak angkat kepada Tun Mahathir benar-benar mengejutkan kita semua. Orang yang pernah membawanya ke puncak kerjaya yang hebat, akhirnya dicemuh dan dikeji, gara-gara terpengaruh dengan kuasa dan harta yang dihamparkan oleh Anwar Ibrahim. Terlalu susah untuk saya gambarkan ceritanya di sini, cukup jika tuan-tuan membaca dan melihat dengan mata kepala sendiri bagaimana akrabnya hubungan antara Mahathir dengan Azmin pada suatu ketika dahulu - sebelum beliau disambar oleh Anwar Ibrahim. Dengan kata mudah - kehidupan Azmin sekeluarga telah rosak dan dirosakkan oleh Anwar Ibrahim, bukan orang lain! Baca kisah paling menakutkan tahun ini di sini.

3 comments:

zack said...

bila umi nk failkan saman?, dulu bagai nk rak...

REKTUM said...

Pendedahan Ummi lebih gegar dari wikileaks, kotak berahsia Ezam dan memoir bloc bebas ex-PKR. Simpan lah sikit untuk tempoh kempen PRU 13 nanti.

Anonymous said...

PORAHHHHHHH...

Makhluk perosak masyarakat dan keamanan...

Hancur M'sia dek perempuan jahanam ni...

Saat Bila BERSATU Menjadi Hantu!

Parti BERSATU mungkin kelihatan tidak kuat. Bahkan dipandang sepi oleh banyak pihak. Namun demikian, saya menyakini bahawa BERSATU akan men...