Tetamu Kehormat...

November 15, 2010

Zaid Ibrahim Tidak Keluar PKR

Zaid Ibrahim
Tidak Keluar PKR

Syabas, saya ucapkan, Zaid Ibrahim sebenarnya tidak keluar dari PKR. Terdapat kesilapan dalam laporan The Star hari ini (baca di sini). Harapan untuk Zaid meneruskan reformasi dalam PKR masih terbuka luas. Teruskan perjuangan, sehingganya tumpasnya Anwar Ibrahim dan Azmin Ali. Doa saya semoga Allah bersama Zaid bagi menghancurkan kebatilan! Takbir!!

11 comments:

pencinta kebenaran said...

mmm..hal ni sy cuma nak kata..si zaid kaki tonggang ni pon sama...apa lah nak diharapkan dgn si zaid ni..x kan nanti bila dia nak balik ke umno..kita akan kata "eh..zaid tak minum..x dek judi lumba kuda tu.." semua tu fitnah x pon dia dah bersih slmanaya...letih la simpan org yg pelik2 ni.

yg benar tetap benar..dlm kes ni sy lebih melihat perompak bergaduh dgn geng2 perompak yg lain..so pd sy biar kan lah si luncai terjun dgn labu2 nya..nak ulas ttg diorg okay jek pd saya..tp x lah smpai sy sokong salah satu puak.

Anonymous said...

zaid jgn keluar drama assmin dan jijah akan bermula tahun depan...zaid boleh jadi nasi pelakun tambahan drama assmin/jijah...tunggu lagi lama kes tangguh lagi banyak drama hot PKR tungguuuuu....Zaid u must stay

Anonymous said...

lantak pi kat depa lah.. lagi dok buat lapuran lagi tu nampak macam kita simpati kat dia... boleh blah la..

Anonymous said...

Zaid Ibrahim..gee..samada mask of Zorro atau mask of Zero ?

DR NO

Anonymous said...

Org dulu kata.. 2x5, sama jer Zaid ka, Azmin ka, Anwar ka..

Anonymous said...

Bagi saya ketiga-tiganya sama sahaja. Tak boleh nak dipercayai.

Biarkanlah mereka terjun dengan labu-labunya. Ketiadaan mereka dalam politik akan mengurangkan masaalah kepada negara.

DR.YES

JoeZuax said...

Drama lebih je boss, ngalahkan tamil punya cerita hehe

p/s : saya dah link blog boss, kalo sudi link balik ye hehe

joezuax.blogspot.com

Anonymous said...

Ni saya tak paham.. kenapa tiba2 nak sokong Zaid Ibrahim.. bukan ke dia ni pembelot. dahlah tu blogger2pro-kerajaan jugak yang expose dia ni kaki minum bagai.. so apa nak congratulate org camni.. macamana la org tak kata blogger pro-kerajaan ni 'penjilat' jugak..
kita pro-kerajaan ni bukannye sekadar nak tgk anwar jatuh saje.. so to side with someone as double-face as anwar nih is making blogger pro-kerajaan dua kali lima blogger pakatan yg hampes tu.. camtu what is our edge?? tak yah lah report2 pasal dia ni lagi....

~hero saya Tun M.

Muhammad Azli Shukri said...

terima kasih komen tuan2 semua

pencinta kebenaran said...

satu lagi sy nak tambah..buat apa lah nak busy sgt nak report2 hal2 lakonan setan2 tu semua..x berfaedah sgt kot..ok je blogger nak ulas isu diorg ni tp x lah smpai asyik2 ni nak cerita diorg gaduh dgn diorg..biar lah..

kan bagus klau blogger bleh bawa isu yg lebih baik..contohnya..isu penyelewengan diorg tu kat negeri masing2 tak pon tolong lah jawab dgn isu pembaikkan sri perdana yg berjumlah 65 juta tu..puak2 tu dok main kan isu ni dgn happy nya..so persoalannya..betulke? ni dah kira terima bulat2 apa yg diorg tuduh! so moralnya jgn hilang fokus pd isu2 yg x brapa berfaedah ni

Muhammad Azli Shukri said...

InsyaAllah penulis akan lebih fokus