August 3, 2010

Ya Allah, Ezam Telah Bercakap Dengan Sejujur-jujurnya...


Apabila Ezam

Mendedahkan Segala-galanya...


Baca pengakuan berani Ezam Mohd Noor di bawah ini...mengurut dada rasanya...mengapa masih ada manusia yang buta mata hati mereka untuk melihat kebenaran?

Sungguh mengejutkan, inilah kali pertama dengan berani dan secara terbuka YB Ezam mengaku bahawa Anwar memang meliwat. Pendedahan ini disebutkan semasa ceramah beliau di program Ceramah Perdana di Kluang baru-baru ini dihadapan 500 orang tetamu anjuran Pemuda UMNO Kluang.

Ezam menegaskan memang dia marah, tetapi beliau tak fitnah."Tetapi prinsip kita, kita tak fitnah, saya marah dia, betu, saya maki dia betul, tetapi saya tidak fitnah, bila saya kata dia khianat dia memang pengkhianat, bila saya kata dia peliwat dia memang peliwat"

Beliau berkata apa yang dia belum pernah kena bagi mempertahankan Anwar, semua cabaran dan dugaan dia sudah alami.

"saya dah lalui semua, pukul, sembur, gari, lokap.. sebab apa sebab bela banduan, bukan bela dia sebagai Timbalan Perdana menteri". "Saya bukan bela masa dia nak jadi perdana Menteri, sekarang ini ramai yang membela dia, yang saya tidak pernah nampak dahulu pun ada, dari Johor, Chua Jui Meng, mana dia dulu, masa Anwar jadi banduan?!! Zaid Ibrahim, mana dia? sekarang panglima, panglima apa?

Ezam menegaskan beliau meninggalkan Anwar kerana Prisip sebagai seorang Islam dan beliau tidak pernahpun dapat duit sebagaimana yang dituduh oleh Anwar.

Beliau menambah semasa pembebasan Anwar 2004, perjuangan Anwar telah berubah. Walaupun diminta untuk selesaikan agenda kelompok anti Islam dan anti melayu yang dalam PKR.. "apa Anwar jawab, tidak, tidak. aku duduk dakal jail yang bebaskan aku puak-puak ini, diaorang yang round satu dunia, humanright.. kelompok-kelompok Melayu boleh buat apa, I duduk dalam jail, puak Melayu boleh buat apa, menjerit kat kampung sahaja, kelompok PAS boleh buat apa.. takbir je..."

Namun yang paling penting ialah alasan utama Ezam meninggalkan Anwar. Kata Ezam "sekarang saya nak bagi tahu satu Malaysia. Sebenarnya saya tinggalkan Anwar walaupun ada sebab politik yang lain, tetapi yang paling penting saya tidak boleh kompromi hingga hari ini kerana Allah Taala memberi saya satu kebenaran melalui Isterinya wan Azizah yang Anwar betul-betul meliwat. Kalau saya berbohong saya cabar Wan Azizh untuk pilih mana-mana masjid atas muka bumi ini untuk saya bersumpah"

Jika dahulu ramai mempertikaikan YB Ezam menginggalkan PKR dan apatah lagi lebih ramai pertikaikan beliau masuk UMNO, namun kini sudah jelas siapa dia Anwar sebenarnya.. liwat itu bukanlah fitnah yang dibuat-buat tetapi memang Anwar membuat perbuatan meliwat dengan diakui oleh Wan Azizah. Namun demikian, demi politik, Wan Azizah terpaksa menutup kebenaran tersebut.

Sudah sampai masanya kebenaran teserlah, berapa lama lagi Anwar boleh menipu.. sekiranya datang yang hak maka terhapuslah kebatilan.(Sumber:Aspirasi Bangsa)


Ulasan Saya

1. Inilah pertama kali Ezam mendedahkan perkara sebenar berkenaan perilaku tidak bermoral Anwar Ibrahim. Kenyataan beliau selayaknya dipercayai berbanding dengan kenyataan pemimpin-pemimpin PKR yang lain.

2. Hakikatnya ramai pemimpin PAS sudah mengetahui tabiat ganjilnya ini, baca di sini, di sini, di sini... dan di sini...

3. Sudah lama saya menunggu saat ini - iaitu pengakuan orang paling rapat dengan Anwar Ibrahim...maka kebenaran sudah tertulis...Bahkan PAS sebagai sebuah parti Islam sejak awal-awal lagi mengetahui kisah sebenar Anwar Ibrahim. Bukan hanya Mat Sabu dan Karpal Singh sahaja yang tahu, malah Wan Azizah, Hadi Awang dan Husam Musa juga mengetahuinya.

4. Soalnya, sebagai seorang Islam, apakah hukumnya kita menyokong seorang peliwat? Apakah sama dosanya antara menyokong seorang peliwat dengan seorang perasuah?

5. Malah, apakah para pemimpin PAS yang jujur dan mengetahui kisah Anwar Ibrahim seperti Mat Sabu tidak berasa berdosa dalam soal ini?

6. Saya menyeru agar pemimpim-pemimpin PAS agar bertaubat dan kembali ke panggal jalan, kerana Anwar bukanlah penyelamat, tetapi bencana untuk negara. Wallahualam.

4 comments:

sambalpedas89 said...

ampun Ya Allah. Ternyata bener dugaan saya. Pak Anwar memang buat kerja terkutuk ini...sodomi.

sy berterima kasih pada saudara blogger kerna informasi ini.
saya akan masukkan informasi ini ke web saya untuk kebenaran Allah.

Salam dari sodaramu...

www.sambalpedas.com

LIPISLADY said...

Assalamualaikum,
MasyaAllah, Semuga Allah menunjukkan kebenarannya...

Melayu Pasir Gudang said...

Salam saudara,

Sebenarnya pihak mahkamah juga tahu dan mengesahkan bahawa kejadian liwat memang berlaku antara anwar dan beberapa orang yang rapat denganya seperti azizan,sukma darmawan dan beberapa orang yang tertentu malah mahkamah berjaya mendapatkan bukti dan cerita bahawa peliwat tegar ini bukan sahaja gila BONTOT jantan malah bini orang di CUCUKnya juga.

Masalahnya mahkamah menjatuhkan hukuman bukan kerana dia bersalah atau tidak tetapi menjatuhkan hukuman berdasarkan hujah siapa yang logik. Kalau ikut logik memang kita rakyat biasa pun rasa tak logik kalau al juburi wal yahudi nie CUCUK BONTOT.Inilah faktor yang pihak pendakwa selalu "tewas" dalam kes liwat ini.

Cuba suruh Kak Jah bini al juburi nie bersumpah bahawa sepanjang dia menjadi bini al juburi nie dia yakin dan percaya al juburi tak menJUBUR orang lain.

salam. http://melayupasirgudang.blogspot.com

Anonymous said...

Ya Allah bukalah pintu hati Wan Azizah supaya beliau bertaubat dari menyembunyikan bebenaran, kerana mentaati Allah itu lebih besar dari melindungi suami yang munafik,tidak jatuh derhaka atau nuzuk jika kak wan mendedahkan bebenaran kerana Allah. Allahhuakbar....
(doa untuk DSAI dah takda kerana beliau takda pintu hati,kerana telah menjadi munafik tegar)jadi marilah ramai ramai kita doa buat Kak wan.

Saat Bila BERSATU Menjadi Hantu!

Parti BERSATU mungkin kelihatan tidak kuat. Bahkan dipandang sepi oleh banyak pihak. Namun demikian, saya menyakini bahawa BERSATU akan men...