Tetamu Kehormat...

July 28, 2010

Benarkah Isu Farah Azlina dan Saiful Bukhari?


Mengapa
Farah Azlina dan Saiful Bukhari
Belum Bertindak?



Isu berkenaan hubungan "mesra" yang dikatakan wujud antara Saiful Bukhari Azlan dengan Farah Azlina Latif perlu ditamatkan dengan kadar segera. Sama ada Saiful mahu pun Farah - mereka mesti melakukan tindak susulan - tiada pilihan -, bagi merbersihkan semula nama baik mereka berdua . Strategi berdiam diri bukanlah kaedah terbaik dalam menyelesaikan isu seperti ini. Jika ini merupakan fitnah dan kebohongan yang nyata, maka saman malu mesti dilakukan - agar Raja Petra dan Malaysiakini dihadapkan ke muka pengadilan. Dalam keadaan yang sangat genting ketika ini, isu seperti ini harus dihindari. Jika tersilap haribulan, kebenaran yang dibawa oleh Saiful Bukhari bisa sahaja tewas di tengah jalan. Anwar Ibrahim mesti dipenjarakan. Fokus utama kita adalah untuk menghancurkan fitnah jahat Anwar Ibrahim. Saya syorkan agar Saiful dan Farah membersihkan nama mereka, sama ada melalui saman fitnah atau pun sumpah Mubahalah. Dengan cara ini sahaja, keadaan akan pulih dan kepercayaan kembali normal.Wallahualam.

20 comments:

Bingai @ Bangang said...

Bro,
Tolong dapatkan gambar tunang Saiful dan letakkan sebelah gambar Azlina tu. hehhehe

Nasib baik lah ilmu bomoh aku tak boleh melintas lautan. Pasal tu la agaknya dia pilih duduk di pulau. kalau tak dah lama dah ada benda yang kecut dari saiz asal. erks? kah kah kah

1. Harga Sebuah Perjuangan di Tendang Terajang
2. e-DirektoriBloggers Malaysia

Anonymous said...

Jika Farah dan Saiful berdiam terus, kita akan anggap bahawa Farah adalah ejen Anwar Ibrahim yang duduk menjadi hantu Anwar, walau pun menjadi tukang catat....

Huh huh huhhh.. geram aku

Azlina said...

Aku nak tengok sekali lagi agar Sayfool bersumpah di tempat yang sama (Mesjid Negara)bagi menafikan berita ini dengan disaksikan oleh ulamak muda UMNO pula. Ada berani!...

Wargamas said...

Mengapa mereka perlu bertindak sedemikian? Bukankah orang yang menuduh perlu tunjukkan bukti dulu? Bukankah ini yang patut diketengahkan.

Ini nampaknya perangkap dan mainan Anwar untuk mencipta satu cerita baru supaya melengah-lengahkan perbicaraan dan memburukkan kredibiliti Saiful.

Harap saudara dan pembaca tidak terjerat dengan perangkap ini.

Anonymous said...

anwar la pi bersumpah..depan khalifah guan eng dgn ustaz ronnie pasir

duluPas said...

Azlina said...

Aku nak tengok sekali sahaja agar Anwar liwatul bersumpah di tempat yang sama (Mesjid Negara)bagi menafikan beliau pernah meliwat dengan disaksikan oleh ulamak DAP Khalifah Guan Eng dan Ngeh Ngoh Nga pula. Ada berani!...

July 28, 2010 10:53 PM

Ada berani! Bila terkena batang hidung sendiri, tak payah pulak Anwar diminta bersumpah!

Cekik said...

Puak2 PKR dan DAPigs otomatik percaya yang Saiful ada affair dengan Farah.

Tak mau pulak tanya - korg ada 4 saksi? saksi pakai serban? saksi sudah baligh? korg nampak sendiri ke Saiful cium Farah? Korg pernah kena cium dgn Farah ke?

Nak tanya Azlina 10:53 boleh pula korg tuduh semberano, kau pernah kena cium oleh Saiful ke? maaf kata, kao mamang hipo haprak

kiasu said...

Yang lawaknya, yang kena bicara adalah Anwar vs Saiful, tapi yang dibicarakan sekarang ialah Farah vs Saiful.


Hebat sungguh strategi licik Anwar mengalihkan isu Liwatnya, sampai kita lupa siapa yang kena tuduh sebenarnya.

Sdra Azli Shukri pun terikut2 dengan permainan diversion Anwar ini.

Tidak menghairankan apabila perbicaraan bersambung pada 2 Ogos nanti para Peguam2 Terbilang Gemilang Temberang Anwar akan bertungkus-lumus membangkitkan isu Farah.

Itulah kebijakan Gani Patail mematikan secepatnya api temberangan sebelum ditiupkan oleh Peguam2 Temberangan Anwar.

Masih ingat isu Karpal terhadap Utusan Malaysia dalam kes ini? Strategi sama sedang dicanang oleh puak haprak ini.

cikguleepk said...

Tuan
Mohon listkan blog saya dalam bloglist tuan
www.cikguleepk.blogspot.com
saya juga ada menglistkan blog tuan dalam blog saya.
terima kasih

bukan betina said...

Aku boleh komfem Azlina 10:53 yang komen ini jantan tapi pakai nama betina

Anonymous said...

apa masaalah nya jika mereka ada hubungan,jangan hubungan terlarang sudah lah..

Bingai @ Bangang said...

bukan betina
Azlina 10:53 tu jantan? hehehe! Aku pun rasa gitu tapi aku rasa dia bukan Islam pun. Kalau Islam dia kena suruh RPK tu dulu bersumpah kata Saiful dan Farah ada skandal. Lepas tu baru Saiful boleh bersumpah.

Asyik Saiful je kene bersumpah pehal? KEADILAN?

hehehehe

1. Harga Sebuah Perjuangan di Tendang Terajang
2. e-DirektoriBloggers Malaysia

Bingai @ Bangang said...

Saudara Ali Shukri
Terima kasih kerana link Blog saya ke blog anda. Ianya satu penghormatan bagi si Bingai ni.

hehehehe

1. Harga Sebuah Perjuangan di Tendang Terajang
2. e-DirektoriBloggers Malaysia

Muhammad Azli Shukri said...

terima kasih atas komen tuan2 semua

lord ried said...

HAALLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BEWAK2 PEJUANG MELAYU

PUAK2 BEWAK NI SELALU MEMPERLEKEHKAN KOMEN AKU. DEPAK HABAQ KOMEN AKU TAK BEST LA, PEMIKIRAN TAHAP DARJAH 2 LA, TADAK ISI LA.
TAPI APA YANG DAPAT RESPON.........SEKALI AKU MAI, PUAK BEWAK ILANG PEDOMAN. KALU BAK KETA ILANG KAWALAN SERPA NGAN MABOK TODI, BULIH EKSIDEN LANGGAQ LOGHI TAIK TAU. SEKALI AKU MAI......KALU BEWAK2 NI KUREMNG SEMANGAT BULIH TEREJUN BANGUNAN. AKU TAKUT BEWAK2 NI MAMPUIH, AKU TIBAI SLOW2 SAJA. SLOW PON, ADA DAH YANG MASUK WAD GILA NAK PEROBAT SEMANGAT TERKEZUT NGAN KOMEN POWER AKU.

DOK PERLEKEH KOMEN AKU......TAPI SUMA BEWAK DOK NAK BERLAWAN NGAN AKU. TAPI TAKLEH NAK LAWAN PUNYA. KOMEN AKU SEROPA C4. KOMEN PUAK2 BEWAK LEBIH KOGHANG SEROPA LASTIK. LASTIK MANA BULIH LAWAN C4. PELURU PON KECIK SEBESAQ BATU PELIAQ. C4, FUHHHHHHHHHHHH....... SEKALI KENA
BULIH JADI GILA. TENGOK LA BEWAK 28 July 2010 10:37 TU DOK ULANG HAK TU JER. DAH ILANG KAWALAN, TAKLEH NAK HABAQ MENDE LEIN.

he he he
gurau ngan bewak pon...bewak laaaaaa.

Anonymous said...

Tak salah apa Farah ada hubungan ngan Saiful. Farah tu jelas pompuan dan Saiful lelaki. Yang salah jantan sama jantan ada hubungan. Masalah Saiful dgn tunang dia tu soal lain. Hati manusia boleh berubah. Yang tak berubah adalah sorang lelaki melakukan liwat atas lelaki yang lain sah salah dan perlu pengadilan segera. Tak yah nak tukaq topic.

Anonymous said...

Aparah yang dok percaya sangat kat saipol tu...

Kaki seks bebas

Anonymous said...

tu la akibat bermain sumpah.. sumpah makan diri.. kesian Jannah..

Anonymous said...

salam,

hairan ya? tiba2 saja berita yg dibawa rpk (raja paling koya) ditelan bulat2 oleh pencacai pr. kalau rpk yg duk di london nu dijadikan pedoman, abisla tergugat kerja tukang berita rasmi di negara ni! macam mana rpk boleh tahu benda2 dlm kamar ni? ooooo... dia ada p.i. bala yg ala-ala jebon tu!!! takpun rpk ni pelihara jin afrit duk kerja intip orang2 yg anti nwar aljub tu...lord loritaik tu mesti dah berlori2 makan taik rpk, sebab tu dia mati2 percaya & percaya bulat2 taik kambing itam rpk!!! berita angin mcm ni mesti puak2 lawyer nwar aljub yg sampaikan jadi bola tanggung utk rpk. apapun jgn percaya kaki arak & kaki kongkek bercakap...ntah kitab mana rpk ni rujuk? sebab orang2 pas akan tadah kitab dulu sebelum mengeluarkan fatwa @ berceramah. salah satu kitab trsohor rpk rujuk sudah semestilah 'kamasutra', senang sangat boleh dapat di london nu

Anonymous said...

Bukankah Saiful ni manusia biasa? Mana ada manusia yang sempurna? Kenapa percaya sangat dgn satu pihak saja? Sepatutnya mesti lakukan "lie detection test" ke atas orang2 yang mendakwa ini dan itu. Macam budak tadika pulak.."Dia jolok punggung saya dengan pembaris , cikgu!" Cikgu kata: Tak pe, gosok je Minyak Cap Kapak ni, sekejap lagi baiklah." Kan senang, macam tu? Case settled. Ni tidak, merugikan masa mahkamah dan duit rakyat dengan kes remeh-temeh macam ni. Adakah Saiful rugi apa2 walaupun dakwaan bahawa dia diliwat itu benar? Adakah dia mengalami sebarang kecederaan? Tidak ada laporan doktor yang menunjukkan begitu.Malahan, tidak ada satupun laporan doktor yang mengesahkan ada bukti dia diliwat. Kenapa dia sanggup memalukan diri dan tanahairnya begini (we're the laughing stock of the world!)sedangkan ada ramai mangsa rogol (perempuan) yang tak sanggup melaporkan tragedi yang berlaku ke atas diri mereka kerana malu dengan masyarakat sekeliling. Dia bukannya perempuan. Kalau perempuan, ya lah, mungkin ada risiko mengandung dsbnya! What a fool!